KW V1 V2 V3: Yeni TT için daha iyi yol tutuş8 November 2006

Yeni TT için daha iyi yol tutuş

8J kasa kodlu yeni Audi TT coupe segmentindeki en yeni yüzlerden birtanesi. KW süspansiyon firması, yeni TT için 3 değişik model sunuyor: V1 V2 ve V3. Bu sistem, önden çekişli 4 silindirli yeni TT için 20 ila 50 mm arası alçalma sağlıyor; 4 çekişli 6 silindirli TT için ise 10 ila 30 mm arası alçalma sağlıyor. Ayrıca yeni opsiyon listesinde yer alan manyetik sürüş (magnetic ride) paketi kullanan TT lere uygulanamıyor.

V1 helezonlar, daha önceden ayarlanmış sertlik ayarıyla, sportifliği değiştirebilir yükseklik ayarlarıyla sunuyor. V2 helezon sistemi ise daha sportif kullanıcılar için yaratılmış. Sekme sertliği ayarlanabilir özelliği ile, yol tutuşu sizin isteğinize göre ayarlanabiliyor.

KW V1 V2 V3

Hem basınç, hem sertlik hemde yükseklik ayarlı sistemiyle KW V3, günümüzde bir helezondan alınabilecek en yüksek performansı bekleyen teknik olarak bilgisi olan sürücüler için dizayn edildi. Bütün KW süspansiyon sistemleri paslanmaz çelikten “inox line” teknolojisi ile üretildi. Bu teknoloji, uzun dayanıklılık ve baştan sonra kaliteli bir ürün sunuyor.