|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
|
Sevgili üyelerimiz,
Aracınızda taşımak için TurboFSI.net stickerı isteyen üyelerimiz, bu konuya aşşağıdaki bilgiler ile cevap yazarak sticker temin edebilirler. Özel bilgilerinizi paylaşmak istemiyorsanız, lütfen aynı bilgileri bana veya moderatör arkadaşlarımdan birinede özel mesaj olarak yollayabilirsiniz. Sticker için bir ücret ödemeniz gerekmiyor. Stickerlar Yurtiçi kargo ile evinize veya işyerinize yollanacaktır. Kargo ücreti size aittir. Ayrıca buluşmalarımıza da katılarak sticker temin edebilirsiniz. Ad, Soyad: Adres: Cep Telefonu: |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
abi bana yolladığını beyan etmiştin ama bana ulaşan bir paket yok ben adresımı felan vereyım eger uygun görürsen ve müsait olursan banada yollarmısın 4 adet ücreti ne ise en kısa zamanda yollarım
samet kılıç çavuşoğlu mah.havacılar sitesi meşeli sk.no:6/1 kartal/ist GSM:0 532 622 23 39-0 544 685 24 54 |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Junior Member
|
[quote=turboadmin;169027]Sevgili üyelerimiz,
Aracınızda taşımak için TurboFSI.net stickerı isteyen üyelerimiz, bu konuya aşşağıdaki bilgiler ile cevap yazarak sticker temin edebilirler. Özel bilgilerinizi paylaşmak istemiyorsanız, lütfen aynı bilgileri bana veya moderatör arkadaşlarımdan birinede özel mesaj olarak yollayabilirsiniz. Sticker için bir ücret ödemeniz gerekmiyor. Stickerlar Yurtiçi kargo ile evinize veya işyerinize yollanacaktır. Kargo ücreti size aittir. Ayrıca buluşmalarımıza da katılarak sticker temin edebilirsiniz. Ad, Soyad:sermet örgüt Adres: SEVİM TRİKO ATATÜRK CAD. NO:19 BURSA Cep Telefonu: 05352970012 |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| buluşma, sticker, turbofsi, turbofsi.net, yurtiçi |
| Seçenekler | |
|
|