|
|
#11 (permalink) |
|
Senior Member
|
TurboFSI sitemizin yenilenmiş forum sitesi hepimize hayırlı olsun.
Emeği geçen ve geçmekte olan herkese teşekkur edıorum kolay gelsın. Ant eski forumumuzdaki FOTO GALERİ bölümüne ne oldu? bu stemızde olacak mı? su an oyle bolum varda ben bulamadım mı ![]()
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#13 (permalink) |
|
Administrator
|
Arkadaşlar, isterseniz eski sitenin yedeği duruyor. Onun adresini verebilirim, böylece fotolarınızı alabilirsiniz.
Bu forumun Albüm özelliği var. Profilinize girerseniz ordan albüm yaratıp ekleyebiliyorsunuz. Şimdilik biraz karışık görünebilir, bu yüzden elimden geldiğince gereksiz şeyleri atmaya çalışıyorum. Eski forumda ilk başta çok karışıktı, temizleye temizleye güzelleşti ![]() Temayı yavaş yavaş değiştircem merak etmeyin. |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Senior Member
|
VBulletin en iyi forum sistemlerinden birisi ücretli bir yazılım olmasınında bunda payı var tabi mühendisleri tarafından sürekli yukseltiliyor geliştiriliyor hayırlı olsun...
34 EE 6715 (Uğur) 18 A8 Jant - Eibach 5mm - Performance Egzoz - Pipercross Viper Kit - Ziebart Film - Votex Spoiler - Angel Far + 10 000k Xenon - Professional Music System - Narcotic Camouflage System
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|