|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Sevgili üylerimiz,
Forumumuzun düzenini korumak, aynı veya benzeri konuları defaaten tekrarlamamak adına, topic'leri açarken, açmak istediğiniz konunun daha önce tartışılmış olup olmadığını forum bünyesinde kontrol edebilirseniz, hem sizin için hem de forumumuz için daha yararlı olacaktır. Belki de yeniden o konuyu açmaya ihtiyaç duymayabilirsiniz bile ![]() Sıkça açılan bazı konular ( bkz Xenon,Angel,Yay) halihazırda tek ya da forumun izin verdiği ölçüde iki başlık altında toplanmaya çalışılmaktadır. Aradığınız konu başlıkları ilgili başlıklar altında birleştirilmeye çalışılmaktadır. İlginize teşekkür ederiz. |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
Kesinlikle katılıyorum... Bence hepimizin dikkat etmesi gereken bir konu... Bir de mesela işi biten topicler sahiplerince silinebilir, örneğin dikiz aynamı
satıyorum, satış bitince artık başlığı silmekte yarar var... nerede çok başlık orada daha yavaş ve ulaşılabilirliği azalan forum.... turbofsi....... hiiiiiiiiç bitmesiiiiinnnnnnn (turkcell süper lig melodisi ile) ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Super Moderator
|
Alıntı:
İlgili başlıklara yönelirlerse orada bulabilirler![]() Tekrar rica edelim, konu açmadan evvel ilgili konulara göz gezdirelim. Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Super Moderator
|
umit abi goremiorum seni epeydir neyse duyuru konusunu baltalamiimadmin yetkiyi verdi ya gorevi en ii sekilde yerine getirirz biz yanliz benim bi istegim var.. bu duyuru ve oneriler istekler kismini en yukariya alsak ?? mesela cogu uyemiz duyurularda ne yazior ne oluyor ne bitiyor bakmiyor bile.. ama konu basliklarinin tepesine koyarsak daha dikkat cekici olabilir |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|