|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
|
AutoShow 2008 'e giden kişilerin çoğu Audi standındaki kırmızı TTS 'e kaymıştır heralde. Araç fuarın ilk günü itibariyle identity nickli Sertaç adlı üyemize satılmıştır. Bugün fuara gittiğimde aracın fotoğraflarını çekme imkanı buldum.
Basın günü gidemediğimden dolayı arabanın etrafındaki kalabalığa pardon demekten dilimde tüy bitti ama biraz bulanıkta olsa güzel pozlar yakalamayı başardım. Aracın şimdiden hayırlı olsun Sertaç! Furkan'la ikinizi biraraya getirerek güzel bir fotoğraf çalışması yapmak lazım ![]() PS: Fuardaki bütün Audi 'lerin resimleri en kısa zamanda galerilere eklenecektir. |
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
çok teşekkür ederim turboadmin gerçekten inanılmaz güzel resimler olmuş ellerine sağlık
![]() güzel dileklerin için teşekkür ederim meinea4 ![]() turboadmin birşey sormak istiyorum aracın kapıları açık mıydı yoksa özel istekle mi açtırdın sen ? |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
sertac kardes hayırlı ugurlu olsun,yanlız kapıları actırmam ben olsam ayrıca TTS alsam show bıtene kadar orda yatardım sanırım maasallah cok guzel gule gule eskıt
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
bencede kesınlıkle oledır ıcıne kurt dusurmıyım zaten senın arac gıbı satılmıs aracların yanında afet ablalar beklıyor satıldı
dıe acmıyolardı ama rıca ustune acıyolar ama neolursa olsun kesınlıkle ıcıne oturtmamaları gerekır dıe dusunuyorum
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
evet banada söylenen şu şekilde özel ricalar üzerine açıyoruz fakat alıcı olması gerekiyor ve sanırım içine oturtulmuyor aracın sadece bir bakılıyor...yapma yaa kimler vardı aracın yanında bende bi gidiim banada desinler araç satıldı diye
![]() |
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Administrator
|
Kapılar kitliydi zaten merak etme
Zaten turbofsi.net 'ten geldiğimi biliyorlardı bu yüzden bütün araçların fotoğraflarını çekmeme izin verdiler. Hatta insanlar bu adam niye Murciliago ve Gallardo'ya oturuyor dediler Ama özellikle seninkine oturmadım, fotoğraf çekip kitlettim hemen. |
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|