|
|
#16 (permalink) |
|
Senior Member
|
gecen gun bende gıttım bır tane sıyah tts var onunla ılgılenıyordum,daha sonra dun aksam sızın arbanızı gordum galerıde
bugnn gıdıp ıznınız olmadan bındım bı ıcıne kusura bakmayın gule gule kulllanın arabada sızınle bır tur atmak ısterım cunku gercekten arbaayı baya uzun bır suredır arastırıyorum ancak ıcınde yasamak cok daha farklı deneyımler verıcektır. |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Banned
|
TTS lerde Quattro standart diye biliyorum.. 34fur12 bineceksiniz tabii ki ..darısı başınıza .. bu kez siyah almadım beyaza vuruldum nedense ..
![]() TT almamın sebebıne gelince daha once a3 vardı ..motosiklet tutkunu oldugum için de kışları o adrenalini verebilecek sayılı arabalardan biri de TT olur şeklinde düşündüm..TTS de ayrı bir hoşuma gitti..4 çeker aracı herzaman sevmişimdir. Spor kullanmda egsozdan çıkan patlama sesi muthiş zevk veriyor .. bilgilerinize sunulur.. Aracı alırken navigasyon istemedim çunku fıyatı cok etkılıyor .Sadece 19 ' jantta ısrarcıydım çünkü görünümü muhteşem etkiliyor.. Dün 2 kızımı aldım arkaya oturttum yanımda eşim sığdık yani ..Çocuklar buyuyunce artık eşimin arabasına şutlanır ![]() sevgiler |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|