|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
|
selam arkadaşlar öncelikle egzos modifiyesinden pek anlamıyorum performans son susturucu veya komple egzos almayı düşünüyorum ama denizli de tt ye ait bitek parça yok bana tavsiyeleriniz ve bu tür ürünlere ulaşabileceğim yer,site önerebilirmisiniz ayrıca şu v6 ların rear valance lerinden arıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinrim
Konu HYPNoTIC tarafından (01-12-2008 Saat 23:26 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#3 (permalink) |
|
Junior Member
|
eğer yaptıracaksan komple alt sistemi değiştir.. hem arabanın atmosferi rahatlar hemde iyi bi ses alırsın.. marka olarakta sebring yada remus iyi olan markalar.. daha başka markalar var tabi.. bunlar hem ses hemde performans açısından iyi olanlar...
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Junior Member
|
şu aralar bende araştırıyorum mantıklı olan son susturucu almak gibi görünüyor buradada sormak istediğim bi kaç şey var arkadaşlar son susturucu olarak hangi markayı önerirsiniz böyle çok sesli bişey istemiyorum.ama tatlı tok bi ses hangi markadan alınabilir cevap verebilirseniz sevinirim ayrıca sadece son susturucuyu değişsem gerisine dokunmasam ses konusunda ne kadar tatmin edici olur
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Junior Member
|
bende remus var basmadığım zaman şehir içi sürmemde hiç hissetmiyosun bile ses gelmiyor.. bastığım zamanda tok bi ses geliyor.. zaten araban atmosfer olarak kötü ses çıkartacak bir araba değil.. o yüzden iyi bi marka aldığın zaman doğal olarakta iyi bi ses alırsın.. son susturucuyu deişip taktığın zaman acaba komple deişsem ses nasıl olur diye duramıycaksın çok zaman geçmedende komple alt sistem yaptıracaksın
bende öyle oldu yani.. bi taktırdığın zaman sonu gelmiyor çünkü ![]() |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
bence iskender en mantıklısı hem fiyatı da aşırı pahalı değil, remus da sebring de rahatsız eder ama iskender usta harbiden yapıyo onun haricindede, egzosdan sonra yazılımını güncellemen şart yazılımı güncellemediğin zaman araban egzosun değiştiğini ve ateşleme zamanlarını takılan susturucaya göre ayarlamıycaktır normal olarak...
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|