|
|
#13 (permalink) |
|
Administrator
|
Normalde ön iki tekerleğiniz farklı farklı döner. En güzel iki örnek şöyle verilebilir. Mesala bir viraja girdiğiniz zaman, içteki tekerlek dıştaki tekerlekten daha az döner. Yada bir tekerleğinizi buza, diğerini kaldırıma koyun. Buzdaki patinaj çekerken, kaldırımdaki dönmez bile. Bunun nedeni motorunuzdan gelen torkun en az resistanslı yere gitmesi.
LSD taktığınız zaman, tabir-i caizse 2 kat yol tutuşunuz oluyor. 2 lastiğiniz aynı anda aynı miktarda dönüyor. Mesala kalkış yaparken tak tak tak diye sanki tekerlekleriniz yukarı aşşağı gider. Bunun nedeni birinin tutup diğerinin tutmaması. LSD taktığınızda ise çok doğrusal bir şekilde hızlanırsınız. Bildiğiniz TT 'nin orjinal kalkış videosu: Gördüğünüz gibi öncelikle acayip şekilde patinaj sonra "vuruntu" şeklinde sesler geliyor. Burda ise daha yüksek güçte bir Nissan 350Z 'nin Quaife LSD takılmış şeklinde kalkışı: Normalde TT 'den daha fazla patinaj çekmesi ve daha fazla vuruntu yapması lazım. |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Senior Member
|
hayır cancım heyecan yaptım adamlar kasıyor araba yapıyoruz dıe 3kusur sanıyelerı yakılıyor bırsanıye nasıl oldu anlamadım
gercı 1sanıye dusmus mudur dıe dusundum ama bakıncada ole anladım![]() neyse cancım bızı acmaz bu konu tt cılerın konusu bu bız a3 8p ye talım hahahha![]()
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|