|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
|
sevgili forum kardeşlerim abilerim ablalarım...
audi nin original yedek parça kataloğunda bulunmayan ancak doğuş ta geçirilmiş sıkıntılı birkaç saat ve 26 kavgadan sonra ortaya çıkardığım bir gerçeği paylaşmak istiyorum... "EVET TT 2.0 TFSİ İÇİN ORİCCİNAL KROM EGZOS UCU VAR!!!" ahan da becerebilirsem fotolarını koyuyorum... böylede bi insanım, hizmet bizim işimiz... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() benim gibi standart sesine hayran olan ama o kara kuru, kuru gö. egzos ucundan da bıkan arkadaşlara bu ürünü tavsiye ederim. piyasadaki uyduruk teneke uçları denemeyin bile... ziira tfsi artık içerde ne yakıyosa, nası ısınıyosa o egzos artık, 7 saatte karartıyo replica uçları... ne kaplama bırakıyo ne bişey keratta... üstelik original parçada kaynak derdi yok, sıfıra sıfır oturuyo, uçlar yine kesik uç, içine de çelik tırnak kaynaklamışlar, sittin sene çıkmaz modelinden. hatta kitabında yanlız birkere takılabilir, takıldıktan sonra birdaha çıkarılamaz ibaresi var... (not: mustafa emmi paylaşımı burdan yaparsam daha uygun olur görüşündeyim papatyam )
Vorsprung Durch Technik. Konu hacı tarafından (08-10-2008 Saat 13:54 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
herkeze teşekkürler önceliklen... bu her audi modelinin kendine özel incecik aksesuar katalogları var ya... onda bu uçlar yok... yedek parçadaki "zeka küpü" adamlar var ya hani, onlara kulis yaparsan neler neler çıkıyor. kutuda parça numarası var emmeee katalogda yok...
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|