|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
|
2008 audi tt sahibiyim ama bi türlü ısınamadım arabaya.. ısınamamın sebebide arabanın arkadan itiş olmaması sanırım.. deiştirmeyi düşünüyorum..bi kaç tane seçenek var 2007 model slk ile deiştirmeyi düşünüyorum.. yanlışmı düşünüyorum acaba bi yardımmmm
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
REVO nıcklı arkadas bu konuya cevap yazsın lutfen
sana TT den vazgecmemenı soyleyecegınden emınım eger sportıf kullanım aracı ıstıyorsan..ama eger yanlamak ıstıyorsan slk..he unutmadan eger slk nın ESP si bendekı 2007 clk gibi tamamen devreden cıkmıyorsa hıc degısme arabnı derim.. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Banned
|
topiği açan arkadaş yanlış anlamasın ,
bu forum audi fsi formu değil mi ? bu ve benzeri karşılaştırma topicleri bence hatalı ..Ben şahsen Audi yazıları okumak istiyorum .Haftada bir Bmw mi audi mi ,mercedes mi audi mi ? vs vs ..görmek canımı sıkıyor. Soruların tek cevabı var ;o da "AUDİ " dostlar ..Audi seçmişiz Audi o halde ..Ben taraflıyım onun için TTS aldım..Bu gibi topiclerin sonu "benim arabam ,senin arabana" döner .. Şİmdi benim bir motosiklet forum sitem var .Burada da arabalarla motosikletileri karşılaştırmaya çalışanlar olabiliyor.Onlara da itiraz ediyorum.Mantık çok basit .Forum sitesi ne ile ilgili ise konu odur.Bir başka alternatifi öne çıkarmamak gerek.Nacizane benim görüşümdür bu tarz topiclere karşıyım topiği açanlara değil ...Sevgiler Sonuçta anasayfada BMW , MERCEDES yazısı görmek hoş olmuyor. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
abı haklısında arkadasa da nıye audı oldugunu anlatmak gerek..yanı bızım yaramız mı varkı gocunalım forumda mercedes bmw gormekten.yanlıs anlama senınle alakası yok kesınlıkle ama genelde bız audıcıler hep dıger markalarla karsılastırma yapma geregı hıssedıyoruz..bu yuzden soyledım sadece..
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
ben bır MERCEDES hastası olarak bu karsılastırmada TT dıyorum,saruhan bey arkadasımız fıkrımızı almak ıstemıs sızde bır tt sahıbı olarak bence gorusunuzu paylasabılırsınız sonucta burda fıkır alıswerısı yapıyoruz,
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|