|
|
#51 (permalink) |
|
Senior Member
|
labamba boyuna gore tercıh yapmak ıstersen bende oyle yapıorum genelde
o zamn araba terch etmemız gercekten zorlasıyor.slk da kı sorun pit stop un da dedigi gibi arka koltuk olmayısı.solayısıyla koltugunu ıstedıgn kadar arkaya alma sansın yok.uzun yola gidersen koltuga sıgmak ıcın koltgun dik pozsyonu cok rahatsz edıyor.arkadan itis konusuna gelirsek ben artık arkadan ıtıs zevkı ıcın araba alcagım zaman bmw tercıh ederım.cunku mercedes te esp yı kapatsan bıle sana cok kucuk bır oranda yanlama izni veriyor ve esp kuvvetlı bır sekılde devreye gırıp arabayı toplamaya calsıyıor.ancak mercedes herzamna mercedestır banaa gore.hep derim yıldızı yeter he bide TT nin avantajı kışın cok fazla.2kısı arabaya bınıp montunu koycak yerın var,ama slk da yok ![]() |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#53 (permalink) |
|
Senior Member
|
bugün doğuş oto esenyurta gittim ve showroomda audi 2.0 tfsi 200 beygir quattro araç gördüm..satış görevlisine sorduğumda yeni getirildiğini ve büyük ihtimalle önden çekişli versiyonun artık getirilmeyeceğini söyledi..tt almayı planlayıp önden çekişli olmasından dolayı düşünenler için iyi bir haber sanırım
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|