Geri git   TurboFSI Audi Forumları > Audi Modelleri > TT (A4, A5)

Notices

LinkBack Seçenekler
Alt 08-08-2008, 20:17   #11 (permalink)
Banned

saruhan - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
eksh´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bır MERCEDES hastası olarak bu karsılastırmada TT dıyorum,saruhan bey arkadasımız fıkrımızı almak ıstemıs sızde bır tt sahıbı olarak bence gorusunuzu paylasabılırsınız sonucta burda fıkır alıswerısı yapıyoruz,

fikrim daha ne kadar açık olabilir ki ??
saruhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored Links
Alt 08-08-2008, 20:39   #12 (permalink)
Senior Member

hacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben her türlü saruhan abeme katılıyorum.zira ben de bu siteyi keşfettiğimde aynı ideolojiyle araştırmıştım.ben ve yorumlarına dayanarak konuşuorm(yanlışım varsa düzelt saruhan abi) audi yi zaten bu muhasebelerin çoğunu yapmış ve sonuç olarak audi yi tercih etmiş bi forum olarak tercih edip katılmışız. bnm de yorumlarım yanlış anlaşılmazın ki çoğu zaman TT tutkumdan dolayı yanlış anlaşılmışlığım oldu, karşılaştırmalarımızı yaptık kendi muhasebemize gore doğrunun bu olduğunu düşünüyoruz. TT ye binmek işlevsellik olsun maliyet olsun, zordur ama bunlar sorun deilse bu maliyette tek araçtır.. saygılar herkeze..
anti parantez.. saruhan abem çok isterdim senle aynı şehirde olup tanışmak burdan resmen ilAN EDİORM ABEM
Alt 08-08-2008, 20:40   #13 (permalink)
Senior Member

eksh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben fikir derken TT ıle alakalı olarak demıstım,eger onceden bu tarzda farklı bır spor bır araba sahıbı olup kullandıysanız veya sansınız olduysa burda paylasmanız manasından.kıyaslama yaparak arkadasa da bılgı aktarabılırsınız saygılar
Alt 08-08-2008, 21:28   #14 (permalink)
Banned

saruhan - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
eksh´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben fikir derken TT ıle alakalı olarak demıstım,eger onceden bu tarzda farklı bır spor bır araba sahıbı olup kullandıysanız veya sansınız olduysa burda paylasmanız manasından.kıyaslama yaparak arkadasa da bılgı aktarabılırsınız saygılar
bu acıdan bakmadım olaya TTS i deneme turlarındayım henuz...paylaşımlarım ayrı actıgım bir topicte az çok var ..Baska marka spor arabam olmadı o konuda paylaşımda bulunamayacağım...demek istedigim sadece audi okumak isteği ile bakıyorum foruma.

"Hacı " nın da dediği gibi zaten seçim yapmısız Baska markalar için açılan forum sitelerinde ilgili arabalar hakkında elbet bu tarz bılgılere ulaşılabilir.Sonucta ben fikrimi söyledim site benim değil

Yani bir cephe açmadım ..Fikrim bu o kadar..Sevgiler İyi hafta sonları

Not: Hacı bir gun gelırım Ankaraya
saruhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-08-2008, 21:51   #15 (permalink)
Junior Member

hn226 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

saruhan audi yazıları okumak istiyorsan topic'e bakıpta audiyle ilgili bişe değilse yada hoşuna gitmediyse okumayıp diğer konulara geçebilirsin.. sonuçta burda mercedes yada bmw karşılaştırmıyoruz.. audi ile başka markaları tartışıyoruz buda çok doğal bişe.. bişeyi merak ettim sordum saolsun revo isimli arkadaş ikisinide denemiş görüşünü aktardı.. sevgiler
hn226 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-08-2008, 23:26   #16 (permalink)
Super Moderator

mustafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa - MSN üzeri Mesaj gönder mustafa - YAHOO üzeri Mesaj gönder

ya siz tt ciler ne kadar fanatik çıktınız tabi sınıfındaki diğer otomobillerden daha üstün olduğu kesin tt nin.. slk nın tt ye göre tek avantajı katlanır metal tavanı.. gerçekten başka da cezbedici bir yönü yok.. slk 350 olsa her kalkışta arkasını bıraksa tamam ama 200 komp performans konusunda rakiplerine göre zayıf..

her ne kadar burası bir audi forumu olsa da yeri geldiğinde audiyi eleştirmek diğer markaların daha iyi yönlerinin olduğunu belirtmek gereklidir.. bunun da amacı "audi almayın gidin mercedes bmw alın" değildir.. gülü sevin dikenine katlanındır..ayrıca bir forumda audiyi destekleyen görüşlerin dışında onu eleştiren görüşlerin de olması forumun zenginliği açısından gayet olumlu bir olaydır die düşünüyorum
ben mesela mercedesi çok ayrı tutarım.. ama aynı zamanda da hiç sevmiyorum.. a3 e rakip olacak hiçbir model çıkarmadı piyasaya..
şimdi alfa romeo sahipleri bilmiyorlarmı araçlarının er ya da geç bir gün bozulacağını.. veya satmaya kalktıklarında değerinin yarısını bile koruyamayacağını..onlar da forumları varsa döktürürler bir çok sorunu.. veya alman rakiplerinin önde olduklarını..
saruhan abicim.. ben eminim ki senin araban gerçekten kusursuz.. samimi söylüyorum şu anda 2.0tdi yerine 2.0t ye binmeyi çok isterdim.. ama audi malesef sadece tt den r8 den ibaret değil..yani diğer modellerde rakiplerine göre birçok zaafı var..
neyse konuyu uzatmıyorum.. seviyeli tartışalım agresifliğe lüzum yok

Konu mustafa tarafından (08-08-2008 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir..
mustafa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-08-2008, 00:00   #17 (permalink)
Senior Member

sevgili mustafa emmi... çok politik gördüm seni...hehehe... TT sevgisinin tutkusunun, fanatikliğinin ideolojisinin açıklamasını yüzyüze geldiğimizde tam 26 saatlik bir görüşmede aktaracağım. seni bir arcadium önündeki yolda ikna edebileceim görüşündeim... şakayla karışıık haaala teklifini beklemekteyim şekerpaarem...
not: burger benden balım...

Konu hacı tarafından (09-08-2008 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir..
hacı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-08-2008, 00:01   #18 (permalink)
Senior Member

saruhan abem beklemedeyim gelmeden burdan bi not yolla sevenlerin önünde hiçbi engel durmaz... saygılar abem...

Alıntı:
mustafa´isimli üyeden Alıntı
ya siz tt ciler ne kadar fanatik çıktınız tabi sınıfındaki diğer otomobillerden daha üstün olduğu kesin tt nin.. slk nın tt ye göre tek avantajı katlanır metal tavanı.. gerçekten başka da cezbedici bir yönü yok..

TT nin tarzı, ışıklarda durduğundaki heybeti, slk nın katlanır metal tavanını " katlar" diyorum...
"ASLA YANLIZ YÜRÜMEYECEKSİN TT" EPİSODE 2

ay lav dis forum adlı programa heeppimiz hoşgeldiniz...

Konu Ümit tarafından (09-08-2008 Saat 08:10 ) değiştirilmiştir..
hacı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-08-2008, 00:24   #19 (permalink)
Senior Member

Smile

Alıntı:
34FUR12´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
abı haklısında arkadasa da nıye audı oldugunu anlatmak gerek..yanı bızım yaramız mı varkı gocunalım forumda mercedes bmw gormekten.yanlıs anlama senınle alakası yok kesınlıkle ama genelde bız audıcıler hep dıger markalarla karsılastırma yapma geregı hıssedıyoruz..bu yuzden soyledım sadece..
çok isabetli yorum çok sevgili forum kardeşim. kendi tecrübelerimize dayanarak neden audi olduğunu anlatmak gerek.. ama tercih yine kendilerinin... saygılar
Alt 09-08-2008, 08:15   #20 (permalink)
Super Moderator

Ümit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hacı bundan sonra mesajları arka arkaya yazmak yerine editlersen daha iyi olur
bu konuda yorum yapmam gerekirse bence mercedes SL harici spor araba yapmasın ucube slk olsun, önü e serisinden alınıp iki kapısı eksiltilip sonra makyajla düzeltilemeye çalışılan clk olsun, estetik yoksunu devasa cl olsun hepsi çok kötü araçlar, tabiki bunları mercedesin tüm modelleri için söylemiyorum ama iş spor araç olunca 98 yılıdan beri üretilen TT ve R8 mercedesin spor araçlarının yanında başka bir dünyadan gelmiş gibi duruyorlar bu yüzden konu spor araç olunca sonuç belli derim

Konu Ümit tarafından (09-08-2008 Saat 08:32 ) değiştirilmiştir..
Ümit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler