|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
|
benzin ibresi ve ortadaki dijital gösterge (bazı pikseller yanmıyor) bozuldu yetkili servis göstergeye 3.500 ytl + işçilik diyor (diğer ıvır zıvırlar hariç). özele sakın götürmeyin diyorlar, yardım lütfen.
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
sevgili forum kardeşim aynı modelde aynı araç bende vardı... aynı problemle bende karşılaştım bir cmrtesi sabahı inanır mısın? çok panikledim , çok canım sıkıldı ,hmmen yetkili servise götürdüm, bi kafaya prog check ettiler düzeldi,... arada oluyo bana da aynı şeyi söylediler komple göstergeleri değiştirelim dediler ama sorun o göğüsün altından mucizevi bağlantıyı sokup check yaptıktan sonra çözüldü. kader kısmet işte... ben bu sorunu aynen yaşamış biri olarak bi dene derim...
saygılar...
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Member
|
Bende de oldu garantiden değişmişti ama İngiltere'de TT sahipleri dava açtılar ve kazandılar, servise ödedikleri paraları geri aldılar, daha sonra değiştirenlerde ücretsiz değiştirdi. Audi'nin bunu bütün ülkelerde bedava yapması lazım sonuçta gösterge problemi kronik bir problem, 3500 YTL istemek ayıp ya!
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Junior Member
|
Türkiyemizin Audisinden günlerdir cevap gelmiyor, telefonlada sorduğum halde. Fakat Audi Almanyadan yaklaşık 8 saat sonra sabah cevap gelmiş bile. Benden aracımla ilgili biraz bilgi istediler ve ilgileneceklerini söylediler, yani en azından ilgileniyorlar ve bu sorunu inkar etme gibi bir girişimde bulunmadılar. Başka gelişme olursa bilgi veririm.
Doğuş otomotive ne demek lazım şimdi? Bu sorunla ilgilenen ve ingilizcesi olan varsa şu 2 siteye göz atmalı, hatta ingilizcesi çok iyiyse tercümesinide yollarsa buraya herkes okur. Bu konuda tahmin edebileceğimden çok fazla tantana var internette. Welcome Green Welling LLP - National Class Action Attorneys :: General Motors sorunu olanlar audi turkiye müşteri hizmetlerini sizde arayın bence. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Junior Member
|
hacı selam, bu işi nerede yaptırdın? Bende de 99 TT180 Quattro var, göstergeler saçmalıyor ve ortadaki digitler azalmaya başladı.. haliyle keyfim kaçıyor.. benzin göstergesi ve hararet göstergesi dans ediyor müzikle birlikte.
nedir çözüm? komple değişecek ise çıkma alsak? ama onda da aynı sorun olacak.. sıfırı 3500 ytl. nedir çözüm? Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|