|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
|
sevgili forum kardeşlerim... arka diffüzör alıcam. audi TT original aksesuar kataloğunda bi arka difüzör var ama gerçek resimlerini bulamıyorum. katalogdaki resimlerinden de hiçbirşey anlaşılmıyor. varsa gerçek resimlerini bulan, ya da linkini bilen bi buraya yapıştırsın, bi yardım bee...
|
| Sponsored Links |
|
|
#5 (permalink) |
|
Administrator
|
Sanırım, Sline Carbon Fiber kitten bahsediyorsunuz. S-Line dış paketiniz varsa direk olarak oluyor.
3.2 TT üzerinde çekilmiş resimleri ekledim, ayrıca servisten sipariş vermek için parça numaraları: 8J0807110A carbon ön difüzör 8J0807421M carbon 2.0T arka difüzör 8J0807421N carbon 3.2 arka difüzör 8J0945703 arka sis lambası parçası |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
şefim bu değildi YAW.. TUH OKKADARDA UGRAŞMIŞIN SAOL. YUKARIDA DA BAHSETTİM, S-LİNE TAMPONDAKİ DEĞİL. BAŞKA.. AUDİ NİN aksesuar kataloğunda var... arka diffüzör... gerçek resimlerini bulamıorm ama... parça kodu falan herşeye ulaştımda mal siparişle geleceği için görmeden almış olacaz... ahanda katalog resimlerini koyuyorum bi yardımcı olun, gerçek resmini bulan yada gören varsa... haydi turbofsi.net destek istiyorum desteeeeeeeek
![]() ![]() ![]() ![]()
Vorsprung Durch Technik. Konu hacı tarafından (24-07-2008 Saat 21:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
ne diyorsunuz yani kardeşlerim? takalım mı yapalım mı? forum kardeşiniz gidip "kadifesine" diffüzör alsın mı? mobius kardeşim, gerçekte gördüğün TT ne renkti? beyaz ya bizimki hani ona mahsuben sordum renk uyumu konusunda... yav yok mu şunun gerçek resimleri kimse de? bi göremedim malı şöle açık seçik...
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|