|
|
#12 (permalink) |
|
Senior Member
|
yok şefim aynısının 2.0 tfsi için olanı da var. tek taraftan çıkışlı, o konuda sorun yok... hatta elimde parça kodundan fiyatına kadar herşeyi var AMMAA NALET OLSUN Kİ GERÇEK RESMİ YOOOOK!!!
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Senior Member
|
yaw emmi bu abt nin kiti spoiler dahil komple... yok yok ben kesin muaffak olamayacam. bi yardım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
Member
|
Alıntı:
Parçayı nerden alıyorsun? Kodu/fiyatı nedir? Bir de hazır bu kadar uğraşmışken bence mevcut susturucudan sağ taraftan da çıkış alıp 3.2 görüntüsü almalısın. Susturucunun sağ yanına bakarsan çıkış yerinin hazır olduğunu göreceksin. Ben 2007 ocağında yaptırmıştım o zamandan bu zamana hiç bir sıkıntı yaşamadım. Sanayideki herhangibir egzozcuya yaptırabilirsin. Yalnız susturucuyu üstten açıp ara ayırıcı bir bölge var onu da açıyorlar ki eşit duman çıkışı olsun. |
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Senior Member
|
dün itibariylen diffüzorü sipariş ettim. kuvvetle muhtemel pazartesi gelirmiş. fotoları paylaşırım...
not: mustafa emmi senin yüzünden 700 ytl artı işçilik geçti bana, ne vardı çektin o fotoları... ![]()
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|