|
|
#1 (permalink) |
|
Banned
|
Merhaba dostlar ,
Bugun itibarıyle TR a gelen ilk TTS lerden birini (Belki de ilki) aldım.Bugun G plaka ile teslim alıyorum.Beyaz ,19' lastikli ... Resimleri yarın ekleyeceğim .. Darısı başınıza . sevgiler |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#3 (permalink) |
|
Administrator
|
Hayırlı olsun, siteden furkan arkadaşımızda almak istiyordu bildiğim kadarıyla 3.35 ci la TTS arasında kalmıştı.
Resimleri ve özellikle aracın nasıl hızlandığına dair tecrübelerinizi merakla bekliyorum! ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Banned
|
arkadaşlar teşekkur ederım nazik dilekleriniz için.. Aslında böyle bir topic açmak kabaca oldu ama heyecanıma verırsınız artık
![]() araç özellikleri ; (sipariş mailinden aynen copy - past yapıyorum ) T9 - IBIS BEYAZI ZM - S]YAH DOSEME PQS - 19'' Aluminyum Jantlar 7X1 - Arka Park Mesafe 4GH - Is} Yal}t}ml} Renkli On Camlar 4L6 - Otomatik Karartmal} Elektrokrom Ic Aynalar RCL - Concert Radyo/CD 7K6 - lastik Bas}nc Kontrol Sistemi Deneme sürüşü yaptık ...Ancak plaka yetişmediği için cumartesi alamadım bu akşam kısmetse teslim alacağım ..Resimleri ve izlenimleri yarından itibaren eklerim.. sevgiler |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Banned
|
Merhaba ,
Ben bayiden almadım zaten ..Kasımdan önce sipariş gelmez bayiden diye tahmin ediyorum ..İthalat belgesi olan tanıdığım bir galeriye sipariş ettirdim.71.000 eur ya yaklaştı maliyeti ..Ötv artışı olunca bu fiyata da gelmez artık.75.000 leri bulacağını düşünüyorum. Araç erken geldi bu yuzden ruhsat 2008 çıkacak ama agustosta model yılını değiştireceğiz zira şasi 2009 Şu an Almanyada bile çok zor bulunuyor .Doğus oto bir tane beyaz sipariş etmiş o da tanıtım için.. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|