|
|
#21 (permalink) |
|
Senior Member
|
tt gibi safkan spor bi otomobilin 170 bg ile sınırlandırılması almanın mühendisliğine ayıp kaçar bence ... ayrıca tfsi motorun sesi ve 2.0 tfsi modelindeki egzozun çıkardığı homurtu bence değişilmez...dizel modelin sadece manuel şanzuman özelliği var. s-tronic şanzuman sahibi olmak varken manuel seçeneği biçimsiz olur kanaatindeyim... onceki kasa tt m manuel di. asla t-tronic yada herhangi bir auto-matic şanzuman kullanmam diodum taki bu s-tronic denen çift kavramalı teknoloji zamazingolu şanzumanı kullanana kadar. çok keyifli inanılmaz hızlı deişimler ve en önemlisi vites küçültmeyi araç istediiğinde değil kullanıcı istediğinde yapıyor. bencce böyle bi şanzuman varken manuel mantıklı değil.
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#23 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ne mazot fiyatına bakmaya gerek var ne baska bisey hayatımda gordugum en sacma hareket audiden tt ye yonelik bole bi diesel beklemezdim hayal kırıklıgı diyorum.Hic bir zaman diseli spor arabaya yakıstıramıyorum....
Konu Ümit tarafından (01-07-2008 Saat 14:45 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Edit seçeniğini kullanınız |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Member
|
Almanya'da çıkalı baya oluyor. Doğuş'la görüştüğümde öyle bir arabanın Türkiye'ye gelmeyeceğini söylemişti yazın başında. Hala daha ses seda yok. TT TDI'ın ingiltere'de çok iyi sattığını duymuştum, fakat sanırsam aracın otomatik seçeneği yok.
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|