![]() |
|
|
Seçenekler |
| 20-09-2009, 10:02 | #21 | |
|
Senior Member
Lokasyon: İstanbul - Bilecik
|
Tabii modifikasyonlarla subaruyada uygulanabilir ama launch control sadece yazılımsal bir değişiklik değil. Gücün ani olarak lastiklere verilmesi sonucu lastikler güzel bir spin atacaktır.
| 20-09-2009, 10:10 | #22 |
|
Senior Member
Lokasyon: 06
|
ZN acceleration - Car Videos on StreetFire
45inci sanıyede launch control var, sagdakı gosterge boost saati-- turbo basıncının artısını gormek mumkun turbo olmayan araclardakı launch kontrol cogunlukla aracın en verimlı devir bandında devirin sabitlenıp en az patınaj, en az yıgılma mantıgıyla ideal kalkıs ıcın. |
| 25-09-2009, 17:55 | #23 |
|
Junior Member
Lokasyon:
|
Ahmet Allah kolaylık versin.Videodaki amaç launch control un custom modifiyeli bir araçta ne kadar iyi uygulandığını göstermke,şişeleri devirmeside fantezisi.Amaç aracın zaten çıkarttığı gazı daha çok çıkartmak ki giren havayla orantılı olarak araç yüksek devirde kalsın ve ok gibi ilerlesin.850 hp de topspeed için yapılmış bir araç gürültü yapmasın sürüşümü güvenli kılsın diye değil hızlı olsun diye yapılmış.(güvenliğide gücü ölçüsündedir)
|
| 25-09-2009, 17:58 | #24 |
|
Junior Member
Lokasyon:
|
.Gücü iyi bir şekilde yere aktarabilmek için iyi bir yazılımla aracın programlanması gerekirki iyi bir hava benzin karışımı ve egzos gazı salımı olsun.Aracta custom modiyife varken yazılımsız neyle yürüyecek iterek mi?
|
| 25-09-2009, 19:24 | #25 |
|
Senior Member
Lokasyon: ankara
|
ahmet inanmayacaksın ama anlatmak istediğin olayı anladım dostum. ama öyle bir yerden öğrendim ki şaşılması gereken bu.
nfs shift oyununu biliyorsun.adamlar bu sefer gayet ciddi ve gerçekci yapmışlar oyunu.neyse altımda s3 vardı. turbolu falan.dur dedim şu turbo olayına bir el atıyım. çektim abi kenara. arabayı boşa aldım.hem gaza hemde frene bastım turbo saati dolmadı.hiç bir kıpırdama dahi olmadı. daha sonra bu sefer aracı 1'e alıp el freni çekili halde gaza bastım.bu sefer araç pıstı ve turbo saati doldu sonuna kadar. zaten bu noktada el frenini çekince bildiğimiz launch control oluyor ve araç fırlıyor. Ancak senin dediğin durumu böyle yapınca daha iyi kavramış oldum.turbo devreye girdiği anda eksozdan çıkan gaz akışı artıyor.e subaruyu boşa alıp bağırtmakla launch control gibisinden yapıp turbolu halde bağırtmak arasında bayağı fark varmış.normal araç deviremez o zaman o damacanaları. kusura bakma başta anlamadık ama şimdi tamamdır olay
|
| 25-09-2009, 20:28 | #26 | |
|
Senior Member
Lokasyon: 06
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|