Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
17-02-2009, 17:44   #1
Senior Member

Lokasyon: İstanbul
Standart Hükümet ÖTV almasa piyasa canlanır

Krizden herkesin anası ağladı otomotiv piyasası rezalet durumda işsizlik top seviyede akpnin hiçbirşey yaptığı yok

Ötv yüzünden 1 araba alıcaz diye 2 araba fiyatı ödüyoruz!!! şimdiye kadar alınan bu vergilerle Trde yoksulluk bitmesi gerekirdi! Otomobil satışlarında kısa süreliğine ötv almasalar piyasa çok canlanır. ama nerdeeee durmak yok vatandaşı yolmaya devam...

Forum Sponsorumuz
17-02-2009, 18:27   #2
Senior Member

btR424 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: acıbadem
benımde bı dusuncem var bencııllık gbı olmasında o kadar ulkede yoksulluk var işsizlik var dıyıp kanallarda trılyonlarca para toplayıp gonderıosun bı kerede kendın ıcın yapsna sole bı program cok sınırlerım bozuluyo bazende dusunuyorum adamalr savasta bızımde basımıza gelebılır ama once ulkene bak sonra yardım ulkende ınsanlar iş diye para dıye aglıyo krız herzmnkı gbı fakırı vurur ıssızı vurur zengın yıne zengındr !

17-02-2009, 18:52   #3
Senior Member

powerslide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: istanbul
Forum Yıldızı Audi Sahibi
bugün Sabah gazetesinde okudum 1600 cc -2000 cc arasındaki %60 olan ötv oranı %40 seviyesine çekilebilirmiş.. ama bu habere aldanıp araba alacak kişiler boşuna beklemesin gene balon çıkabilir.

17-02-2009, 19:27   #4
Senior Member

Lokasyon: İstanbul-Ayvalık-Rize
Forum Yıldızı Audi Sahibi
@powerslide, encok o motorda araba satıldıgı ıcın yapacaklardı beklerım dogrudur yanı,ya zaten kendımı kendıme degıl de devlete ve bankaya calısan bırı olarak goruyorum

17-02-2009, 22:07   #5
Senior Member

OTTOMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: ANKARA
o zaman 1600cc altındaki araçlarınkinide %37den 20-25lere çekmeliler.çünkü trde satılan otomabillerin %65i 1600ccden küçük motorlara sahip.

17-02-2009, 23:07   #6
Banned

Lokasyon:
Türkiye gibi bir aileye 3 araba düşen bir ülkede devlet sence ötv almaktan vazgeçermi??? Önce halkı değil baştakiler doyacakki sonra vergiden vazgeçsinler. Şu anki imkanlarımla anca EVO 10 alabilirim. Yemin ederim amerikada yaşasaydım ferrariye binerdim bu imkanlarla.Bu kadar soyguncu bir devlete bağlı yaşadığım için çok üzülüyorum.

Onu geçtim ben şirket sahibi bir insanım. Satış yapiyorsunuz %18 kdv diyor. Birde kardan %20 gelir vergisi diyor onuda geçtim kiradan %25 stopaj diyor. Resmen anamızı öpüyor. ÖTV yi geçtim KDV den vazgeçsinler daha çok kardayız.

17-02-2009, 23:30   #7
Senior Member

powerslide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bugün Sabah gazetesinde okudum 1600 cc -2000 cc arasındaki %60 olan ötv oranı %40 seviyesine çekilebilirmiş.. ama bu habere aldanıp araba alacak kişiler boşuna beklemesin gene balon çıkabilir.
aman ne büyük indirim

zaten vergi olarak KDV alıyorlar yanında bir de ÖTV alıyolar araba fiyatı 2 katına çıkıyo

Dünyada hiçbir ülkede KDV den başka vergi yok

ÖTV bizim ülkeye özel bir vergi

ben diyorum ki bir süreliğine piyasayı canlandırmak için sadece ötv yi almasınlar.

Audi Türkiye > Fiyat Listesi

17-02-2009, 23:39   #8
Senior Member

horde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Türkiye gibi bir aileye 3 araba düşen bir ülkede devlet sence ötv almaktan vazgeçermi??? Önce halkı değil baştakiler doyacakki sonra vergiden vazgeçsinler. Şu anki imkanlarımla anca EVO 10 alabilirim. Yemin ederim amerikada yaşasaydım ferrariye binerdim bu imkanlarla.Bu kadar soyguncu bir devlete bağlı yaşadığım için çok üzülüyorum.

Onu geçtim ben şirket sahibi bir insanım. Satış yapiyorsunuz %18 kdv diyor. Birde kardan %20 gelir vergisi diyor onuda geçtim kiradan %25 stopaj diyor. Resmen anamızı öpüyor. ÖTV yi geçtim KDV den vazgeçsinler daha çok kardayız.
haklısın valla ne diyim

bu vergileri vermeye razıyım zenginden alsınlar fakire versinler
Anadoluda Türkiyemizin insanlarına hizmet edilsin yoksulluk bitsin.
Ama vergilerimizin gerçekten bunlar için kullanıldığından oldukça şüpheliyim kendi ceplerine atıyolar

işte R8 almanın bedeli:

Audi Türkiye > Fiyat Listesi

Konu remus tarafından (17-02-2009 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir.

18-02-2009, 00:05   #9
al2
Senior Member

al2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: East&bull
Üye Albümleri Audi Sahibi
aman aman ben hiç istemiyorum ötv kalkmasını yollar şimdi yetmiyor,bu araçlardan ucuzlarının ötv siz olduğunu bir düşünün facia.

18-02-2009, 01:01   #10
Banned

Lokasyon: bahçeşehir,sarıyer
Forum Yıldızı
ötv inmesin aksine çıksın kdv falanda artsın..kardeşim her sene 370 bin araba çıkıomuş trafiğe daha sonra da trafik vırt zırt diyoruz..tamamiyle soygun olmasına rağmen kalkmamalı bence ötv.yol yok araba çok

Konu Kapatılmıştır
Seçenekler