|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
|
Arkadaşlar uzun zamandır fark ettiğim halde bugüm tam emin olduğum bir konu var makyajlı a3 lerin aerodimasinde sorun var araba yolda giderken sapmalar yapıyor hafif rüzgarda yolda adeta dans ediyor hafif rüzgarlı yolda rampa çıkarken normal olarak devir artıyor ancak araba titremeye ve gezmeye devam ediyor yüksek süratle giderken araba yolda kendi kendine dans ediyor acaba kar lastiklerini taktım ondan mı dedim ama ondanda değil bugün normal michelin primacy lastikleri taktırdım denedim aynı sorun devam etti rot ayarlarına baktırdım herşey normal balans normal anlamadım gitti iyice soğumaya başladım audiden her ne kadar sevmesemde bmw ci olacağım bu gidişle..
Sizce nedendir bu sorunlar??? |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
benim aracım makyajsız uzerinde yazlık michelin pilot sport lar varken 210 un uzerinde yolda seker gibi zıplıyor. sanırım problem yollarımızın standartlara uygun olmamasından kaynaklanıyor. 1.4 ile 230lara nasıl cıkıyorsun, aracın chipli mi?
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
dostum sen ne diyorsun ya 230 dediğin hız bu araba için bişey değil 250 yaptım bununla hatta gecen 220 civarı giderken lastık yardım cok rahat cıkıyor ancak şu var düz yolda net olarak 250 görmuyorum ama çok hafif bir rampada rampa bile denmicek bır yerde 250 gördüm bir süre ilerledim sonra yavasladım cesaret edemedım daha fazla surmeye kontrolu gittikçe kaybedıyordum o yolda ![]() |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
arkadaşlar bugün doğuşoto ile konuştum aerodinamik yapıda bazı sıkıntılar varmıs yenı kasa a3 lerde ilk basta yok felan dedıler ama sonradan kendileride kabul etmek zorunda kaldılar adam yok olmaz olamaz dedi eğer öyle diyorsan çıkalım test sürüşüne bak nasıl dans ediyor araba dedim sonradan biliyoruz o sorunu dediler.
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|