|
|
#61 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
anladım eğer ben aracıma 18 lik jant koyarsam her 200 km de bir lastik değişmem gerekir malum sürekli uzun yola gidiyorum bazı yerler çok iyi bazı yerler çok ama çok berbat olabiliyor.Birde anlamadığım bişeyler var bu arabada benim şikayet ettiğim konulardan kimse şikayetçi değil acaba bendemi sorun var arabadamı sorun var yoksa diğer kullanıcılarda ve arabalarında sorun mu var diye düşünüyorum ister istemez herkes kendi arabasının en temiz ve düzgün olduğunu iddia eder ister istemez ama inanın bu arabada bir sıkıntı var çözemiyorum. Aracı aldığımdan beri başımı ağrıtan herşeyi forumda belirttim bazıları zamanında yaşanmış(forum üyeleri tarafından) ve aşılmış sorunlar olarak kaldı ama ben uygulanan tüm taktikleri denememe rağmen istediğim ölçüde ne verim aldım nede zevk aldım aracımdan ve bu yaşadıklarımdan dolayıda kendimce audinin boşbir marka olduğu hissi ve fikri uyandı bende.Mesela en son yaşadığım olay yolda sapmaların olması çin malı araçlarda bile görmek imkansızdır artık bu devirde bu sapmaları ama araba yolda resmen dans ediyor 170-180-190 gibi hızlarda frene basınca araba kendini sağa doğru çekiyor direksiyonu hissedilir derecede çevirmeniz gerekiyor düzgün tutabilmek için....Ya neyse şişirmiyim sizide şimdi bozuksa bozuk ne yapalım servise girince söyleriz yapabilirlerse yaparlar yapamazlarsa yapacak bişey yok ![]() |
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#62 (permalink) |
|
Senior Member
|
mutlaka teknik bir sıkıntı vardır diye tahmin ediyorum....
tahminlerim; lastikler amortisorler yürüyen parçaları diskler hava basıncı dengeleri buna ekleyebilecek bir kaç unsur daha vardır mutlaka... inan bana bu arabalar cok nazik sürekli sorun çıkarıyor gitmiyor falan ama yol tutuslarına bmw sahipleri bile hayran bunu bilmeni isterim...
34 EE 6715 (Uğur) 18 A8 Jant - Eibach 5mm - Performance Egzoz - Pipercross Viper Kit - Ziebart Film - Votex Spoiler - Angel Far + 10 000k Xenon - Professional Music System - Narcotic Camouflage System
|
|
|
|
|
|
#64 (permalink) |
|
Senior Member
|
bence kesinlikle bi sorun var benim aracimda da s line spor suspansiyon mevcut hizlandikca yol tutusu daha iyi daha fazla guven veriyo yere daha saglam basiyo yazini okuduktan sonra ise giderken otobanda denedim hic bi sorun yok
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|