|
|
#23 (permalink) |
|
Member
|
evet 250 biraz bencede 1.4T için fazla olur diye düşünüyorum. ben 1.8T ile uzun mesafede anca 245 civarını görmüştüm. rüzgarlı havalarda yüksek hızda aracın sağa sola doğru yalpalaması normaldir, özelliklede a3'te. eğer daha stabil bir araç istiyorsan s-line almanı tavsiye ederim ama yinede bir miktar hissedersin.
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Senior Member
|
aerodinami tabiki cok etkili fakat yaylarini sertlestirmek. arabayi alcaltmak ve lastik tabanini genisletmek cozumlerden birkaci olabilir... ayrica aerodinami olarak eski kasa a3 ten pek bir farkinin oldugunu sanmiyorum, aracinin 1,4 motor olmasi ve motorunun hafif olmasi bile inan bana cok etki eder... ruzgarda arabayi en cok etkileyen sey 1 arabnin altina giren havanin hacmi 2 yaylarin yumusakligidir bence... bende s-line suspansiyon var 250 bende yaptim cok gezmiyodu ama a3 degil a5
Konu Hustler tarafından (23-11-2008 Saat 22:57 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Senior Member
|
en kısa sürede size o hızı yakalayıp resmini ekleyeceğim ancak şu var bu hız düz yolda olan bir hız değil ilk söylemimde belirttim en kısa zamanda resimleyip buraya koyacağım sadece hız olayını değil geçenlerde bir tartışmaya konu olan yakıt tüketimi konusundada birkaç resmim olacak o zaman tekrar devam edeceğim konuya
bende anlamadım o hıza nasıl ulaştı ancak ulaştı ![]() NOT:Ancak resimleme yapabilmem için eski lastiklerimi takmak zorundayım şuanda kar lastiği var aracın üzerinde onunla fazla hız yapamıyorum ama bu konu ile ilgili tüm resimleri buraya ekleyeceğim hakkımda sallıyor denmesinden ve o gözle bakılmasından hiç hoşlanmam ![]() Konu sword_19 tarafından (23-11-2008 Saat 23:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Arkadaşlar türkiyede yüm yollar yokuş aşşağı benim mi haberim yok 1.4 203 son hızı olan araçla ile 250ye nası çıkarsınız yokuş aşşağı arkadan rüzgarla bile bu hız zor kaldı ki standart A3 bu hıza müsait değil, aynı mantıkla gidersek elektronik sınırlama olmayan RS6nında 550km hıza fln çıkması lazım.
son hız ile ilgili birçok konu var zaten konu aerodinami olarak tartışılcaksa devam etsin yoksa kilitlemem gerekicek Konu Ümit tarafından (24-11-2008 Saat 08:29 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Senior Member
|
neyse sizde haklısınız delinin biri(ben) kuyuya taş attı misali peki birkaç bişey sorcam son hızı 203 olan araba nasıl olurda 210 ile 230 görür hemde 1.6 ile?? neyse resimleri eklersem doğru söylüyorumdur ekleyemezsem siz haklı olursunuz ben yalan söylemiş olurum normaldir ama sonuçta söylediklerim tamamen gerçeği yansıtıyor sallasam ne bana ne size yararı var ondan herşey usulüne uygun olacak en kısa zamanda eski lastikleri taktırıp o hıza ulaşmayı denicem.
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|