|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
|
16 inch kullandım bugüne kadar hep. yani 17 bile kullanmadım
ama 17 bu kadar çok olduğuna göre sanırım 16 gibi etkisi. 18 inchlerin görüntüsü mükemmel tabiki. yeni a4 s line paketlerde 18 inch jant geliyor. bütün konforu alıp götürüyor mu bu? 17 mi tercih edilmeli ? |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
direksiyonda hafif bir agırlasma oluyor. konfor taktıgın lastikle eş orantılı
gidip kumho alırsan arabandan gelebilecek güm pat çat seslerine alısıcaksın yada müzügin sesini biiraz daha acıcaksın ![]() michelin bu iste en iyilerden cok yumusak bı hamura sahıp spor kullanımda yada normal günlük kullanımda konforda hic sorun yok pirelli pzero rosso kullnaıoyurm sert olmasına ragmen cok guzel bir lastik yani kısaca lastiklerini kaliteli alıcasın 20' jantlı a3 gördüm ![]()
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
eski A4düm 235/45 17" Dunlop SP MAXX idi, yenisi 245/40 18" Michelin Pilot SP2 , arada hissedilir derecede fark var.
Eski lastiklerime 30hava basardım. Dunlop Michelin'e göre sert lastik olmasına rağmen yeni lastikler sanki dunloplara 36 hava basmışım kadar sert. (michelinlerde 30 hava) |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Junior Member
|
Alıntı:
fark var derken ne yönde var tam anlayamadım 17 daha mı konforluydu ? |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
Evet, 17lerde havayı 30'a indirdinmi mercedes gibi oluyordu araba. Şindi 18inclerde yawaşta gitsen, havayı 30'a da indirsen ufacık bir yol çatlağında bile "TAK TAK" yapıyor. Hele araba gaz dayken(ivmelenirken) 1cmlik bir tümsek yada çukur 5cmlik gibi oluyor. inanılmaz sert bir ses geliyor. araba dağılacakmış gibi. o yüzden 'S' modunda kullanmıyorum ve bozuk yollarda gaza çok hafif basıyorum. yoksa ufacık oyuklar tümsek etkisi yaratıyor arabada. yoldaki bir gazoz kapağı yada ezilmiş kola kutusu bile "tak" diye ses çıkarıyor araç içinde. tırtırlı uzun yol asfaltlarını hiç anlatmıyım. Otobanda mükemmel ama. |
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|