|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
|
Öncelikle bu foruma yeni gelen tüm arkadaşlara hoş geldiniz demek istiyorum. Umarım bu güne kadar olan yakın diyalog ve ilişkilerimiz sizlerle devam eder, sorunsuz forumlar yaşamaya devam ederiz.
Yeni gelen arkadaşlara öncelikle söylemek istediğim biraz zaman ayırıp bir süre eski tarihli yazılanları okumaları. Bu hem forumun genel havası ile ilgili fikir verecektir hem de insanların birbirlerine nasıl yaklaştıkları görülecektir. Bu şekilde aynı çizginin devam ettirilmesi çok güzel olur. Hangi konular için topic açılması gereketiği hangilerinin hangi başlıklar altında konuşulabileceğine de dikkat edilirse topic kalabalığı da oluşmayacaktır. Burada tüm araç sahipleri komplekslerinden arınmış, ufak sözlere darılıp alınıp sinirlenmeyen, hele hele internetten klavye silahşörlüğü hiç yapmayan ve bildiklerini ve yaşadıklarını paylaşmaya hazır kişiler. Yeni üyelerin de bu şekilde olacağından hiç şüphem yok. Ben sadece küçük küçük hatırlatmalar yapmak istedim. Eğer yeni gelen üyelerimiz de kendilerini bu başlıkta tanıtırlarsa her üye için ayrı topic açılması ve topic kalabalığı oluşmasının da önüne geçilebilecektir. Bundan önceki yeni üyeler için olmasa da bundan sonra üye olacak olan arkadaşlar burada kendilerini tanıtırlarsa bir bütünlük içinde tüm üyeleri takip edebiliriz. Her yeni üyede başlık yukarı taşınacağından bir güncellik yitirme sorunu da olmayacaktır. Üye olmuş ve fakat henüz kendini tanıtmayan, tanıtmak isteyen arkadaşları da kendilerini tanıtmaya davet ediyorum Şİmdiden tüm yeni üye arkadaşlara hoş geldiniz ve iyi forumlar diliyorum. VOLKAN |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
|
volkan ben gece dusunuyorum sabah yaziim diorum bi bakiorum sen yazmissin..akil akildan ustundur demisler ne de olsa
mod olma gibi bi amac gordum sende :P.. tekrardan yeni uyelerimiz hosgeldiniz bu topic altindan kendinizi tanitabilirsiniz.. aksama dogru diger yeni uye topiclerini silecegim arkadaslar bilgilerinize veya ilk giren mod silsin ![]() |
|
|
|