|
|
#13 (permalink) |
|
Senior Member
|
cok saolun arkadaslar,mangal bulusma gununun sabahı bı kalktımkı yorgan kafamda elımı telıme attım yok bı baktım sokak kapısı acık bana sprey sıkıp bayıltmıs 2 telefonumu ve saatımı almıs gıtmıs kerem..surguyu yomultup acmıs adam ya nasıl ıstır ne hald ebu memleket adamdakı cesarete bakın odama gelıyo ya kalksam nolucak oldurucek benı yada benm onu...
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Senior Member
|
gecmis olsun samet.... hayatta tek çekindiğim insan tipi kaybedecek bir şeyi olmayan insan tipidir.... Giderek artıyor sayıları ve ne yazık ki odamıza kadar girebiliyorlar...
Alkollü araba kullanmayacağım diye Viktor Levi'yi şarapsız geçirdim tüm gece, şimdi geldim Cardinal Melon içiyorum (sohbet ya) Alkolsüz araba kullanmanın en güzel yanı ise keşke bir çevirme olsa da alkollü taklidi yapıp aleti üflesem ve sıfır çıkıp polis delirse diye beklemek, bu gece olmadı ama polisle böyle oynadığım çok oldu iyi geceler herkese, samet tekrar geçmiş olsun.... |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Senior Member
|
saol ava01..benımde zoruma gıden teksey allahın serefsızı benım odama gırebılıyo yerdekı telı saatı alıyo ooh babasının evı cıkıyo gıdıyo kapıyıda kpamıyokı cakal ses olucak bılıyo..neyse olan oldu artık
alkollu araba kullanmayın beyler bu sıra cok cevırme var![]() |
|
|
|