|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
|
merhaba arkadaşlar yavas yavas modifiyeye başlıyorum ve Q7 topiğinin biraz haraketlenmesi için actım bu konuyu butun arkadaşlarımızın iyi kötü butun fıkırlerını dınlemek isterim önerilerinide tabıkı öncelikle led uygulamasından baslıcam hemen hemen herkez murat ekeni duymustur gittim konustum ve q7lere led uygulaması yapıldıgını ogrendım ve montaj ve fıyat arastırması yaptım s6 led lerini q7 ye uyarlıyorlar öncelikle bunu uygulicam daha sonrada jant seçimi tabiki jant olarak buyuk tercıh oldugu ıcın seceneği az 22" bi italyan replika jant buldum işte resim iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum
![]() ![]()
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#4 (permalink) |
|
Administrator
|
Jantlar çok güzel murat, bulabileceğin en güzel jant gerçekten.
Bunlara bir bak istersen: Audi Q7 PPI ICE - Hem yolda hem yol dışında cool görünüm - TurboFSI - Audi Turkiye PPI firmasından PS Q7 - TurboFSI - Audi Turkiye Delta 44 Audi Q7 - TurboFSI - Audi Turkiye Abt Sportsline Q7 - TurboFSI - Audi Turkiye Nothelle Bodykitli Audi Q7 - TurboFSI - Audi Turkiye |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
|
muratcım takacakların cok yakısacaktır,onun harıcınde bızım a3 lerdekı sline takabılırsın 22"yada Rs4 dıcem ama taktın karar senın sonucun gzel olacagından emınım merakla beklıyorum fotolarını
![]()
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Super Moderator
|
kardeşim oynama şu büyük kartanesiyle dicem ama sen biliyorum ki beni dinlemicen
![]() illa jant alcaksan bu jantı tavsiye etmiyorum.. 20 inç spor araba jantlarına bakabilirsin.. 21 ve üstü için suv jantları var onlardan da siyah beğenebilirsin..
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
yok abi kıt mıt hıkaye bunda jant alıp ledleri koydumu bitiricem ama şu ppı gercekten guzelmıs ama tuzlu olucagından hıc gırmem jant iyi dıosunuzda bu gosterdıgım jant 22 ve sadece 2.800 ytl bence fıyat olarakta cok uygun görsellık olarakta ustelık turkıyede 22" audi replika jantı yoktu bunlardan 4 takım getırmısler erolcum rs4ler 21" erelde servıs muduru 1500 ytl sadece tekine fıyat verdı replıca sınıda bulamadım o yuzden ğim seçenek az bu olursa olmazsa 20lerle takılıcaz mustafa kardeşim senın bahsettıgın jantların fıyatları lastıkle beraber 5 * 6 mılyarı geçer bana ucuzu lazım ben pahalıya gelemem kardeşim
led uygulamasını soranlar olmuş 850 ytl pazarlık yapmadım ama dırek yurtdışından s6 ledlerini getiriyolar ve arabanıza uyguluyolar gelen parcayı kesip biçip yerleştiriyolar ve çok prof. ellerde yapılıyo
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
kanka plaka hayirli olsun
ben de bi yakinimin Q7sine jant secerken bu senin koyduklarinin 20sini almistim, hem orjinalinde var siritmiyo, hem de guzel duruyo ledler ok ama senin araba icin bence hala adam gibi bi bodykit cikaramadilar,gecen fb li selcukun arabasini gordum beyaz q7, gercekten cok cirkin olmus bence ya, kim yapti bilmiyrm ama icine etmisler arabanin yazik olmus bekle derim su an icin |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|