Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
03-06-2010, 13:09   #31
Senior Member

shotter_big - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Kemerburgaz / İstanbul
Audi Sahibi
leftyboarder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşım S-Tronic zaten Audi'nin DSG sisteminin adı değil mi, bunu söyleyen ikisinin farklı olduğunu mu söylemişti?
Audi de dsg yok, VW de var. Bunlar muhtemelen birbirlerine yakın şanzımanlar çünkü ikisi de çift kavramalı. Onun vites geçişleri çok iyi

Forum Sponsorumuz
03-06-2010, 14:02   #32
Senior Member

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: istanbul
Üye Albümleri Audi Sahibi
leftyboarder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşım S-Tronic zaten Audi'nin DSG sisteminin adı değil mi, bunu söyleyen ikisinin farklı olduğunu mu söylemişti?
salladı demekki bana söleyen bende neden 2 tane otomatk sanzıman ypamıslar diye merak ediodyrdm sayende ögrenms olduk

03-06-2010, 15:22   #33
Senior Member

Lokasyon: İstanbul
Audi Sahibi
size çok soru sordum ama kusura bakmayın son 6 aydır bu işe kafayı taktım bende .. TT de önden sarma problemi ve virajlarda sorun yaşıyormusunuz? Dikkat çekme acısından durum nasıl, hala ilk çıktığındaki gibi insanların bakışlarını üstüne çekiyor mu?

03-06-2010, 16:01   #34
Senior Member

bakıs konusunda ben s2000 kadar dikkat ceken bir araba binmedim heralde dahası ferrari lambodur s2000'e karbon kaput almıstım sokaklarda cocuklar arabayı batmanın arabası diye konusuyordu 0-10 yaşın kahramanı olmuştum evet tt de dikkat cekiyor sarma problemi asılırsan yapıyor tabii ki sonucta 2000cc seri bi araba s2000de o kadar gaza basın bakın noluyor

03-06-2010, 16:08   #35
Senior Member

Lokasyon: İstanbul
Audi Sahibi
S2000 kullanma fırsatım olmadı ama genelde asıl insanları görme fırsatım oldu, sistem olmadığı için baya Fast&Furious sahneleri oluyor .. Ama TT'de sistem olduğu için gücü tam aktaramaz yada zıplatır dolayısıyla TT'de o keyfi alamam diye korkuyorum. Bende şöyle 37.500-40.000€ bandında temiz bir araç bulsam direk zıplıycam artık yaz geldi A3 te baydı .. Sizin aracın resimlerini de en kısa zamanda paylaşırsanız bizim de biraz daha gözümüz gönlümüz açılır )

03-06-2010, 17:08   #36
Member

Lokasyon: Istanbul
shotter_big Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Audi de dsg yok, VW de var. Bunlar muhtemelen birbirlerine yakın şanzımanlar çünkü ikisi de çift kavramalı. Onun vites geçişleri çok iyi
dsg nin audi adı s-tronic oluyor

achmedim hayırlı olsun canım gule gule bin

03-06-2010, 17:23   #37
Senior Member

grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dsg nin audi adı s-tronic oluyor

achmedim hayırlı olsun canım gule gule bin
saol görkemim almadınız mini cooperı

wow34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
S2000 kullanma fırsatım olmadı ama genelde asıl insanları görme fırsatım oldu, sistem olmadığı için baya Fast&Furious sahneleri oluyor .. Ama TT'de sistem olduğu için gücü tam aktaramaz yada zıplatır dolayısıyla TT'de o keyfi alamam diye korkuyorum. Bende şöyle 37.500-40.000€ bandında temiz bir araç bulsam direk zıplıycam artık yaz geldi A3 te baydı .. Sizin aracın resimlerini de en kısa zamanda paylaşırsanız bizim de biraz daha gözümüz gönlümüz açılır )
tmaam tamam bu hafta sonu bi kactane cekerim

Konu Kapatılmıştır
Seçenekler