![]() |
|
|
Seçenekler |
| 02-06-2010, 09:53 | #21 |
|
Senior Member
Lokasyon: İstanbul
|
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanmanı dilerim.
Ben de açıkcası 2.el TT yada A5 düşünüyorum. Sakıncası yoksa A3' ünüzü kaça sattığınızı ve TT'yi ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim? Tabi donanımıyla birlikte.Ayrıca piyasayı araştırırken bulduğunuz önerebileceğiniz araclar varsa bana özelden mesaj atarsanız çok makbule geçer. |
| Forum Sponsorumuz |
| 02-06-2010, 12:52 | #22 |
|
Senior Member
Lokasyon: Kemerburgaz / İstanbul
|
Ben de TT' nin fiyatını merak ediyorum(sormak ne kadar doğru bilmiyorum
), en azından sahibinden.com daki fiyatlar piyasayı yansıtıyor mu?
|
| 02-06-2010, 13:37 | #23 |
|
Senior Member
|
hayırlı olsun kanka güle güle kullan
gene siyah gene siyah
| 02-06-2010, 17:56 | #24 |
|
Senior Member
|
Herkese teşekkür ederim,
a3'ü satalı yaklasık 2 sene oldu heralde üzerine bitane s2000 ve cooper s degistim sahibinden.comda ' ki arabaların cogunda boya var kaza var kimisinin önü degismis kimisinin her yeri cızıkmıs boyatmıs falan fılan temızını bulamadım temızını buluncada tabı kı her guzel seyın oldugu gıbı bununda bı bedelı oldu 40bin küsür euro verdim icim rahat etsin dedim. a3'üde 2 sene önce 46ya vermiştim. Arasım yine siyah nalet olsun arka marspiyelde ufak bi göcük var onu yaptırıp meguiars'a vericem sonrasında resimleri paylaşıcam birde iğrenç panjurumu hofele ile değişicem inşallah
| 02-06-2010, 23:03 | #25 |
|
Senior Member
|
mesajınız için çok teşekkürler. sahibinden ziyade tanıdıktan bulmak gerekecek o zaman. kısmet diyelim inşallah ben de en kısa zamanda yakalarım böyle bir araç
|
| 02-06-2010, 23:33 | #26 |
|
Senior Member
Lokasyon: İstanbul/İstinye
|
hayırlı olsun ....
| 03-06-2010, 09:20 | #27 | |
|
Senior Member
|
Tesekkür ederim.
Ben sürekli sahibindne.com'da arabam.com'da araçları takip ediyorum duserse güzel bişey sana haber veririm ancak dün galeri nasyonelin orada gri vardı 40 bin euro istiyorlar araba 35bin km'de baya baya diri ve temiz duruyordu sline degil fiyat galerici fiyatı temiz araba binmek istiosan bakabilirsin
| 03-06-2010, 10:06 | #28 |
|
Senior Member
|
walla cok saol ya. Galeri olayına biraz soğuk bakıyorum bir türlü güvenemedim galeri işine. S-Line olayına gelince zaten benim için S-Line çok şart değil. Deri döşeme + otomatik vites + bose + TT'lerin özel bir jantı var Bentley'lerin jantına benziyor ondan olsa benim için yeter de artar
|
| 03-06-2010, 10:42 | #29 |
|
Senior Member
|
bose bende var cok büyük bir ses farkı yok a3ümde bose yoktu hemen hemen aynı calıyordu. geneli zaten otomatik ama stronic al diyorlar dsg ye yanaşma nedenini bilmiyorum. 1 tane düz vites gördüm daha ekonomik olabılır ama sehir icinde yorar
| 03-06-2010, 10:47 | #30 |
|
Member
|
Arkadaşım S-Tronic zaten Audi'nin DSG sisteminin adı değil mi, bunu söyleyen ikisinin farklı olduğunu mu söylemişti?
|
|