|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
|
Aracın markası: Peugeot
Aracın modeli: 206 XT 1.4 düz vites (90bg 16V) (makyajlı, 5 kapı) Aracın model yılı: 2005 Aracın km si : 40 bin km Aracın rengi: metalik siyah Aracın iç döşeme rengi: bej Aracın diğer özellikleri: Sürücü ve yolcu hava yastıkları. Ön ve yanlarda toplam 6 tane. ABS Yol bilgisayarı Far sensörü Yağmur sensörü Ön yolcu hava yastığını devre dışı bırakabilme Elektro immoblizer 3. stop lambası Ön ve arka sis farları Arka cam sileceği Aktif gergili ön emniyet kemerleri Arka emniyet kemerleri Yükseklik ayarlı ön başlıklar Arka kafalıklar Elektrikli ayarlanabilir dış dikiz aynaları Uzaktan kumandalı merkezi kilit Kapı içi koruyucu destekler Farlar açık unutulduğunda sesli uyarı Far yükseklik ayarı Klima Yükseklik ayarlı, 3 kollu hidrolik direksiyon Elektrikli ön camlar Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu Direksiyondan kumandalı radyo Halojen, şeffaf farlar Orijinal amerikan siyah cam filmi Metalik siyah boya Aydınlatmalı ibreler GTI benzin depo kapağı Katlanabilir arka koltuklar/ geniş bagaj hacmi Araç çok temizdir. Tüm bakımları Peugeot yetkili servislerinde yapılmıştır. Büyük, hasarlı bir kaza geçirmemiştir. Birkaç yerinde çizikler ve ezilmeler için boya vardır. Tamamen şehir içinde, yıllık ortalama 10 bin km kullanılmıştır. Seri bir araçtır ve agresif bir görünüme sahiptir. 2005 model olduğu için makyajlıdır. Bu makyajda ön farlar ve arka stoplar yenilenmiştir. Izgarası bal peteği şeklindedir. Ön ve arka sis farları vardır. Aracın içi bej renklidir ve kapı içlerinde, torpido kapağında bu döşeme aynen devam etmektedir. Bu sebeplerden dolayı ferah bir iç mekan vardır. Aracın özel dış bakımları sonaxta yapılmıştır. Kalabalık bir ailem olmadığı için, aracın arka koltuklar az kullanılmıştır; neredeyse yeni gibidir. Aracın ön camı hariç diğer camlarında orta koyulukta orijinal, garantili siyah cam filmi vardır ve araç da siyah olduğu için çok etkileyici bir görünüme sahiptir. Araç GTI modelinde kullanılan sportif bir depo kapağına sahiptir. Arka koltukların katlanabilmesi sayesinde çok geniş bir bagaj hacmine kavuşabilmektedir. Ayrıca araçta sigara içilmemiştir. --------------------------------------------- Aracın debriyaj balataları mayıs ayında, aküsü ağustos ayında, v kayışı eylül ayında değişmiştir.(2008) Bu parçalar ilk 4-5 sene içinde bozulan ve yenilenen parçalardır. Bu yüzden araç masrafsız ve temiz bir konumdadır. İlk göz ağrımı 18 bin ytl ye satıyorum arkadaşlar. Başka sitelerde de ilanları mevcut. Buraya da koyayım bari dedim alıcının nereden çıkacağı belli olmaz İlgilenenler bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirler.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu BLaXTeR tarafından (14-10-2008 Saat 21:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
her zamanki yaptığım işlemlerı uygulamama ragmen, nedense bu forumda resımler bu sekılde buyuk eklenıyor sayfaya. daha sonra mesajı editleyerek de (resmın köşelerınden tutarak) fotoları küçültemıyorum. gorevlı arkadaslar resımlerın boyutlarını kucultebılıyorlarsa kucultsunler tabı. ama kucuk de olsa buyuk de olsa fotoları başka sıte uzerınden (ımageshack.us) yukledıgım ıcın siteye olumsuz bır etkı yapacagını dusunmuyorum.
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|