|
|||||||
| Notices |
| Anketimiz: Uyelere ozel olsun ya da Herkes e acik olsun? | |||
| Uyelere ozel |
|
25 | 65,79% |
| Herkes e acik |
|
13 | 34,21% |
| Katılımcı sayısı: 38. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
|
Selam admin.
Dunkı bulusmada ve daha oncede acılan konuda da oldugu gıbı forum sıtemızın sadece sıfreyle gorulebılmesını konustuk. siteyi komple engellemktense en azından konu baslıkları mısafırler tarafından okunup sadece konulara gırmek ıstedıklerınde log-ın yapılması ıstense en azından yazıla bazı seyler sadece uyeler tarafından okunabılır. Ornegın gecen gunkı bulusmada ıletısım bıgısı ıcın telefon numaramı vermek ıstedım fakat gızlılık olmadıında rahatsız oldum ve koyamadım. hem bu acıdan hemde sitemizi ziyaret eden ve signin yapmadan kullanan kişiler oldukça cok. eger şifreli login olursa konuları okumak ısteyenler uye olur ve bızımde uye sayımız artar ve daha kaliteli bi kitleye sahip oluruz diye düşnüyorum. Saygılar.
|
| Sponsored Links |
|
|
#3 (permalink) |
|
Administrator
|
Aktif olmayan üyeler siliniyor zaten, fakat forumun ziyaretçiye kapanması söz konusu bile olamaz. Siteye yüklediğiniz resimler zaten ziyaretçiler tarafından görüntülenemiyor.
Eğer site kapatılırsa, üye sayımız 1 haftada 5000 'i bulur, ama bu 5000 'den sadece 50 si mesaj atar. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
|
forumun ziyaretçiye kapatılmamasının soz konusu olmamasının sebebi nedir? sadece resimler / plakalar değil cunku mesele. bir cok isim, telefon vs. paylasıyoruz ve bunların herkese acık olması bence gunumuzde cok saglıklı degil. ismimiz soyadımız aracın plakası yasadıgımız yerler bu kadar detaylı herkese acık olmamalı.
zaten art niyeti olan 2 dakikada uye olup alacağını alır bunu engelleyemeyiz ama en azından bıraz caydırıcı olur diye dusunuyorum.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
Google'da isim soyisim yazisinca dahi bircok uyenin bilgisine sahip olabiliyor insanlar.
Birbirini gorenler kismi ozellikle daha sakincali bence, yalan soylemek imkansizlasiyor ![]() Ayrica siteye koyulan fotolar genelde imageshack veya benzer sitelerden konuluyor. Fotolari merak edip, sadece fotolari gormek icin uye olan misafirler, konulari merak edip, onlari okumak icinde uye olabilirler bence... Konu koksalcelep tarafından (07-11-2008 Saat 21:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
admin bak kendini tehdit ettirme,kazan kaldırtma , kapa şunu
![]() Şaka bir yana komple içerik gizlenirse zaten sitedeki hit düşer,bu gerçekten pek kolay iş değil ama özel,mahremiyetlik bir şey yapmalıyız... Benim aklıma gelen özel bir bölüm açılması,forum içinde(özel,görünmeyen) |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Member
|
Dışardan siteye giren herhangi bir kimse üye arabalarına bakabiliyor bunda bir sıkıntı görmedim ben. Sonuç olarak orada plakalı ve plakasız araçlarda var bir kaç arkadaşımızdan başına gelenleri duyduk sıkıntı çıkar veya çıkmaz hertürlü gidilir üzerinede bence yinede erişimi şifreli yapmak mantıklı olucaktır. Çünkü bu forumun bir alternatifi daha Audi olarak sanıyorum ki yok. Her koşulda bir şekilde üye sayısında artış olacaktır sonuçta burda Audi'yi temsil ediyor herkes. Markanın forumu ne olursa olsun siteye insan çeker ama konuştuğumuz veya forumdaki profillerin gizliliği açısısından yeniden yapılanması gerektiğine inanıyorum.
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|