|
|||||||
| Notices |
| Anketimiz: Uyelere ozel olsun ya da Herkes e acik olsun? | |||
| Uyelere ozel |
|
25 | 65,79% |
| Herkes e acik |
|
13 | 34,21% |
| Katılımcı sayısı: 38. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Senior Member
|
daha önceden bir iki forumda moderatörlük super moderatörlük yapmıştım...özel bilgilerin olacağı bir bölümü ziyaretçiye kapatıp diğer bölümler açık halde bırakılabilir diye hatırlıyorum...böyle birşey olursa daha iyi olur çünkü buluşma durumlarında sürekli pm leşmek gerçekten yorucu bir iş oluo ve mesaj kutusu anında dolabiliyor
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#13 (permalink) |
|
Super Moderator
|
arkadaşlar bu sefer forumu okumak için üye sayısı patlama yapıcak yani sonuç yine aynı olacak üye galerileri zaten erişime engelleniyor public yerine private seçerseniz aracınızın resimlerini sadece arkadaşlarınız görür ayrıca sosyal grup ta yazdıklarınızı sadece gruba üyeler görüyor
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Senior Member
|
tamamda foruma uye olan olsun ne cikicak sonucta kirlilik yaratmadikca. ki olduda uye sayisi artti 15gunde bir temizlik yapilir aktif olmayan kullanicilar silinir zor bi is degil bu.
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Senior Member
|
bir sure deneyip nasıl olacagına da bakabiliriz. cok is cıkarsa ve gercekten sizin dediginiz gibi olursa yine suanki haline doneriz, sıkıntı olmassa da o şekilde devam ederiz? ben sahsen galerideki resimlerimi kaldırdım plaka silmeyle ugrasmak istemedigimden..
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yani bide su uandan bakmak gerek ne kdar misafir gelebilirki kac ksiini naudisi var ve bu siteyi bilio ztn misafir gelenlerde sadece konuyu okuyanlar yani belirli kisiler bunu admin daha detayli bilebilir IP numaralarindan. o yuzden onlarda surekli konu okuduklarindan uye olur ve uyelerimiz belli olur. ikinci husus ise buugn bakildiginda uye listesine 100lerce kisinin daha 1tane mesaji yok yani pasif durumda.
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Senior Member
|
bence kapatılmasında fayda war. Gizlilik cok onemli birşey cunku burada cok sey paylasılıyor. Çoğu forum sitelerinde zaten kapıyorlar uye olmadan girmeyi. Tabi adminin tercihi ama bende kapanmasından yanayım..
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|