|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
|
sayın admınımız ve maderator arkadaslarımıza seslenıyorum:
Benım dusuncem forum ıcındekı uzerınden uzun zaman gecmıs ve gereksız yer ısgal eden konularımızı sılınmesını ıstıyorum sızce nasıl olur budurumda konuların tekrar hortlaası ıcınde onlem almıs oluruz sıtede copluk olma ıhtımalını kaldırmız oluruz |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
|
ekremcim haklısın.. fakat şöyle bir sorun var.. yeni gelen üyelerimiz konu araştırması yapmadığından yeni konular açıyorlar.. eski konuları silsek de üyelerimiz aynı konuları açmaya devam ediyor olacaklar.. en yakın zamanda zaten arşivimizi düzenlemek adına bir çalışma yapacağız
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Evet, eski konular hususunda haklısınız.Bu konuda çeşitli düşüncelerimiz halihazırda mevcut. En kısa zamanda uygulamaya geçirmeye çalışıyoruz. Teşekkür ederiz efenim yapıcı önerilerinizden dolayı
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Super Moderator
|
ekrem mesaj attığım halde konumuz niye silindi diye konu açıyorlar gereksiz konuları zaten hortladıklarında kilitlicez, ama şöyle bir durum var bezen eski konularda tartışılan örneğin yağ eksiltme gibi tekrar konu açmak yerine oraya yazılması daha mantıklı oluyor
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
Benim bu konuyla ilgili kötü bi anım var, zamanında mercekli far hakkında bikac sorum vardı araştırdım falan buldumda yeni konu acmamak icin oraya yazdım sorumu ama kimse cevap vermemişti.. yani diyoruz ya yeni konu acmayın var falan diye eski konuyada yazınca cevap vermedi kimse..
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|