|
|
#24 (permalink) |
|
Senior Member
|
bence saklarsak daha cok rahatsız oluruz gibi gelior bana..herkes bu siteye googledan ulasabiliyor dolayısıyla işine yarar bişey warmı yok mu bakar gider..ama uyelik sart dersek uye olmalari siteye bi zarar verebilir gibime geliyor cunku uyeler mesaj atma hakkına sahip oluyor..tabı benim gorusum degerlendirmnize bırakıyorum
![]() |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
Super Moderator
|
Alıntı:
![]() ümitçim kredibilitemi bir anda sıfıra indiriverdin ![]() Bana kalırsa, üye galerilerinin, üyelerin attığı postların okunamıyor olması bir sorun yaratmaz. Ana sayfanın , topic başlıklarının okunabilir olması, post atılması için üye olma şartı veya üye olabilmek için uygulanabilecek bir önşartın bulunması hem mevcut üyelerimizin afişe olmasını engeller hem de forum kalitesini yüksek seviyede tutar.Teknik olarak bilemiyorum ama, bu şekilde bir uygulamayla arama motorlarında görünmeye de devam edebiliriz gibime geliyor. Ayrıca şu da var ki, kimse üzerine alınmasın, siteye sadece birşeyler satmak için üye olan, birkaç defa post yazıp bir daha ortalıkta görünmeyen üyeler de var. Ben şahsen birilerinin sadece birşeyler satmak için üye olmasından rahatsız oluyorum, zira bizim burada çok keyifli bir arkadaşlık ortamımız var bence ve güzel de bir paylaşımımız var, işte bu yüzden insanların kalkıp buraya pazaryeri muamelesi yapması beni incitiyor açıkçası. çok duygusal yaklaştıysam uyarın ![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
Super Moderator
|
Alıntı:
bu konuda çok haklısın ''paza yeri'' benzetmesi çok güzel olmuş açıkçası zaten bu tip başlıkları siliyorum birçok ürün alım satım sitesi var oraya ilan verebilir bu arkadaşlar. bence forumun ana başlıkları gezilmeli alt başlıklar üyerlere özel olmalı |
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Super Moderator
|
biliyorum Ümitcim yau![]() Evet işte benim önermeye çalıştığım şey de böyle bir şey. Anabaşlıklar okunsun, içerikleri okunmasın gibisinden. Bununla beraber üyelik konusunda da birşeyler yapılmalı gibime geliyor. Kaliteyi yüksek seviyede tutmakta fayda var ![]() Ayrıca daha sonra başka önerilerim de olacak, öneri katsayımla göz dolduracağım ![]() |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) | |
|
Administrator
|
Alıntı:
![]() |
|