|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
|
arkadslar oncelikle hepiniz hosgeldiniz..sizleri aramızda gormekten cok memnunuz..suana kadar sitemizde hic bir tatsizlik yasanmadi,hic bir kimse digerini aşşağılamadı yada kırmadı..bunları yazmamın nedeni yeni gelen arkdaslarımızın,buradaki samimi ortamı bilmemesinden ve bunun uzerine yapılan sıcak espriyi veya en kucuk sakayı yanlıs anlamalarına neden olmasıdır..lutfen arkadaslar burada herkes arabaları seven ve ozellikle audi yi seven kisiler olarak konusalim ve bilgilerimizi paylasalım. yaklasık 10 ay gecti ve hic bir sorun yasanmadi,inşallah yeni gelen her arkadasımız,kardesimiz bu yazıları okur. boylece elestirilerini yıkıcı degil yapıcı bir şekilde yapar.. tadımızın bozulmaması dilegimle. Furkan
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
evet ya birine kızdınız bişi olduysa gidin canere laf edin verdiği cevaplar inanın rahatlatıcı olucaktır :P şaka bi yana burda herkes arkadaş sonucta yuzunu bile görmediğim ama arabamı vericeim arkadaşlar edindim herkes aynı iilikle yaklaşsın olaylara Fur +1HP benden sana :P
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
shajaam ve furkana katılıorum... Akıllı olun yerim sizi
![]() Şaka bi yana biz forumdan ote bi arkadaş toplulugu olduk, belki arabalarımız yuzunden tanıştık muabbet ettik ama şimdi anladık ki bizi arkadaş yapan arabalardan ote bişiymiş. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Kerem dertler bende sen ortak oluyorsun asıl
sağol kardeşim.. daha Celal var güneş var draco var batuhaN ( her nekadar gezmekten foruma vakit ayıramasada) abi araba da neymiş isterse a3 1.2 fsi olsun biz beraber olalım P.S bide caner var o zaten gönüllerde dürüstlüğü ve hazırcevaplılığıyla taht kurmuş bir forum üyesi...:rs4: |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
evet arkadaslar ben burdaki dostlarima katiliyorum
ortami germek istemezdim ama cevap yazmak zorundaydim. bir daha boyle sacma sapan seylerin olmayacaginin size garantisini veririm. olaylar adina tum arkadaslarimdan ozur diliyorum. benim icin mustafa ve digerleri cok iy arkadaslar doeih van amsterdam... |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
|
ama burdanda "izmir cocugu" na da bi notum var versin bana adresini gelecem kime cocuk diyomus bi gosterecem ben kozumu onunla paylasacam diger site mensuplarini rahatsiz etmeyecem. ver bakalim bana sen adresini erkeksen vede cocuk degilsen
veriyorum emaili oraya yolla short_term_effect@hotmail.com |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
abi ben sakinim diger arkadaslar beni afetsin bu iki kisinin meselesi ben onu davet ettim bakalim napacak.
hem ne varya ben adamin arabasina amele demissem ne olmus allahaskina. boyle bozulup triplere girmek nedir ya asil cocuklugu benmi yaptim o mu yapti. ne var biri bana soylesin kendisi cocuklugun allahini yapiyo yok plakayi single frame e takmiyom yok polis durdurursa arabayi yeni aldim diycekmis allahaskina birakin arkadaslar ya bebebelik bunlar ben burda ihalelerden ihalelere kosuyom elalemse plakayi frame e takip takmamakla ugrasiyo bide utanmadan beni cocuklukla sucluyo gormemisin bi a4 u olmus benim deridm o cocukla iste verdim adresimi versin adresini ben onunla bi yakindan bi gorusuyum bakalim. bi dahada bu konuyu acmiycam. eger o izmir cocugu biraz erkekse gelir beni bulur. sitedeki tum arkadaslardan tekrar ozur diliyorum. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|