|
|
#11 (permalink) |
|
Administrator
|
selcuk sonucta yinede izin vermiyoruz tartismalara. sonucta ilk olarak amele diyerek hakaret etmis oluyorsun.
arabalar birer hobidir, herkez kendi arabasiyla istedigini yapabilir. begenmiyorsaniz, begenmediginizi soyleyin, hakaret etmek hiçbirşeyi çözmez. audi_izmir lütfen sende cevap yazma uzamasın. |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#13 (permalink) |
|
Senior Member
|
selcuk yanlış anlama ben kimseyi tanımam, kollamam ama burda bu tür şeyleri tadı kaçmadan engellemek için furkan ne güzel topic açmış ama sen hala burda adresini ver gelicem diyorsun. herkesi sevmek zorunda değiliz ama burda sizden başkalarıda var ve bu topluluğu germeye kimsenin hakkı yok. büyüklük affetmektir, alttan almaktır...
sevgiler, samet |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Super Moderator
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Senior Member
|
walla selcuk sen gelmedn önce forumda ne bi gerginlik ne bi tartısma wardı..
hem tartısmayı sen baslatıyosn hemde üste cıkmaya calısıysn..simdi burda sen bana küfür etsn ben sana küfür etsm elimize hic bisey gecmez sonucta burası sanal ortam.. ben bu forum sayesinde cok sey ögrendm eminimki sen de cok sey ögreniceksn o yusden ortamı germeye tartısmaya hic gerek yok |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Senior Member
|
söylenecek pek bişi kalmamış ,arkadaşlara katılıyorum bende. araba konusunun böle kaliteli insanları bir araya getirmesi çok güzel bi olay.
selçuk ,tahmin edebiliyorum senin üzerine konuşulması belki rahatsızlık vermiştir sana ama bu söylenenleri katı eleştiriler olarak anlama, buradaki tek amaç kimsenin kırılmaması. ama bu tip bi konuşma tarzı seni haklı olduğun konularda bile haksız duruma düşürebilir. burada mesele fln yapacak bi olay da yok, alttan almak yada uzlaşmacı olmak kimseyi küçültmez aksine yüceltir. hade yaa..öpüşün barışın, yakışmıyo bize böle polemikler ![]() |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Super Moderator
|
Alıntı:
![]() ![]() selçuk abi..olayı büyütmeye gerek yok tamam senin begenmedigine saygı duyarız .. duymak zorundayız fakat başkası onu seviyorsa senden de aynı hassasiyeti bekler..ne güzel yazmışsın ortamın gerilmesine bende üzüldüm diye sonra ne yazmışsın abi yapma etme bu forumda iki kişilik sorun olmaz hepimiz birlik içindeyiz.. ümit kardeşim..sende sakin ol kardeşim sen arabandan memnunsan gerisine kimse karışmaz ![]() ![]() bu bizim forumumuzun nazarlığı olsun bir daha da böyle bir olay yaşamamak dileğiyle |
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Super Moderator
|
çocuklar hadiseye geç vakıf oldum, el koyamadım kusura bakmayın
![]() abla diyenleri gözlerinden öpüvereyim bu vesileyle ![]() ben burda sizler gibi cici kaliteli seviyeli insanlarla tanıştığım için çok mutluyum vala. her geçen gün aramıza yeni üyeler katılıyor, daha da mutlu bi aile olalım lüzumsuz polemik yapmayalım. yaa bırakın çocuklar ortam güzel gelin birlik olalım ![]() yaşasın turbofsi!! |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|