![]() |
|
|
Seçenekler |
| 27-06-2009, 20:52 | #1 |
|
Senior Member
|
Geçen sene yapılan başarılı bi organizasyonun ardından 2. organizasyon için ilk adımı atalım.
Programı kişileri belirledikten sonra yapsak daha iyi olur diye düşünüyorum. Bi yerde toplanıp Fsm Çınara geçip ordan bi şehir turu vs. yapabiliriz . Tarih olarakta Temmuz 4 Cumartesi Veya Temmuz 5 Pazar olabilir . Gelicek olanlar gelicegi araçları ve isimlerini söylerse listeyi ona göre düzenlicem. Tarih : 4 Temmuz Cumartesi Buluşma : 18,00 - 20,00 Arası ( Yeni yalova Yolu Üzeri ARMOR - Mad Design önü ) Toplantı : 20:30 FSM ÇINAR Saat 6 - 8 saatleri arasında verilen adreste toplanıp FSM Çınar a gidilicek. Buluşma yerine gelemeyenler saat 8,30 da Çınar a gelebilirler. - Gökhan ( A 0,5 ) - Sermet ( A3 ) - Serkan ( A3 ) - Sedat ( A3 ) - Erdi_Dmr ( A6 ) - Ahmet ( e46 320 ) - Fatih ( A4 ) - Mustafa ( Z4 ) - Furkan ( Leon ) - Cihat ( Golf 5 ) - Gürkan ( A3 ) - Fatih ( A4 ) NH - frod555 (A4 ) - Tufan ( Touareg ) Konu Gkhn tarafından (03-07-2009 Saat 15:47 ) değiştirilmiştir. |
|
|
| Forum Sponsorumuz |
| 28-06-2009, 23:06 | #2 |
|
Junior Member
Lokasyon:
|
sitede pek aktif değilim ama ben gelirim aracımda audi a6
|
| 29-06-2009, 14:58 | #3 |
|
Senior Member
Lokasyon: BURSA
|
Aileli brunch gibi birşey mi planlıyorsunuz, yoksa tek tabanca toplanıp itlik mi yapacaz 50 kişi
Birinci ihtimalde eşim ve kızmla, diğerinde de yeğenimle katılırım, her yol var yani İtlik demişken aklıma geldi, elektronik el frenini icat eden arkadaşa da selam gönderiyorum buradan, ıskartaya çıkan el freni kollarıyla ne yaptığını merak ediyorum ... Ama biraz geç saat olsun sabahın köründe kalkamam pazar pazar (ulan yabancı topçu gibi 3243135 tane şart öne sürüyorum, sanki ben gelmesem olmaz )Buluşma yeri olarak doğuş oto otoparkı iyi olur gibi geliyor, oradan otoyola uzar, çevre yolundan macirkente kadar gazlarız, oradan da tıkınma işlemi için bulvara geçilir. Keşke tfsi.net'in ince uzun bayrakları olsaydı, doğuşun ve çınarın gönderlerine çekerdik olay günü..
| 29-06-2009, 16:04 | #4 |
|
Senior Member
Lokasyon: bursa
|
güzel olur bu... bende gelebilirim.. FATİH ( A4 )
| 30-06-2009, 17:24 | #5 |
|
Senior Member
|
buluşmayı pazar günü yapsak..???
| 02-07-2009, 20:23 | #6 |
|
Senior Member
|
Arkadaslar bulusma tarıhını 04-07-2009 cumartesı olarak belırledık..saat ve yer olarak onerısı olanlar buraya yazabılır veya benı arayabılır..
fatıh : 0531 383 2838
| 03-07-2009, 00:50 | #7 |
|
Senior Member
|
4 haziran için gelemeyebilirim saatine bağlı yine ama..!! saati bi söyleyinde ona göre bakalım artık..
| 03-07-2009, 09:27 | #8 |
|
Senior Member
|
4 temmuz'da aksam vaktı olucak ama kesin bi saat ben bilmiyorum herkez bi saat söylerse ortak bişey yaparız ..
| 03-07-2009, 15:48 | #9 |
|
Senior Member
|
bi saat ayarlayında ozaman gelmeye çalışalım
| 03-07-2009, 17:53 | #10 |
|
Junior Member
Lokasyon:
|
buluşma yarın olcak ama ne yer belli ne zaman ne de gelcek kişiler böle giderse bu buluşma yatar bi programa soksanız bunu çok güzel olur
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|