|
|
#22 (permalink) |
|
Senior Member
|
Abi benim isim Fatih..siyah b6 kasa a4..Dün seni gene gördüm bulvar çınarın önünde bi amerikan var arkadaşımın ondaydım çınarın önünden geçerken gördüm ayıp olmasın die yazmadım,sende beni görmüş olabilirsin siyah bi amerikan 450 ps.bugün gene gördüm akşam 9-10 gibi bulvarda ama kullanan sen deildin sanırım 2 araçtınız biri a6- DK- plaka ve sen..Gençlik işte abi napcan gezmeden olmuyo..
AUDI Konu audi_bursa tarafından (29-08-2008 Saat 00:08 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#23 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
![]() Ben senın kadar ıyı bılmıyorum nereye gıttıgımı ![]() Amerikan valla hatırlamıyorum görmedim sanırım, dün ben kullanıyodum benim aracı a6 da arkadaşın. Gezicez genciz tamam da gezicek yer yok Bursa dada öyle bi problem var
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Senior Member
|
gkhn abi bugün artık görmüşsündür herhalde....bulvar gönül kahvesindeydin sen bende 2-3 kez geçtim ordan..park+sisler b6 kasa siyah a4..senin araba 2-3 saat durdu gönül kahvesini önünde..daha sora bulvarda diğer gk kırmızı a3'ü gördüm 5dk sorada gönül kahvesindeydi oda..neyse iftar yapcaz ya tanışırz orda artık...
AUDI Konu audi_bursa tarafından (30-08-2008 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
![]() 2 Kişiydiniz , kapı girişinde oturuyodum zaten hemen bende . Ben arabayı bıraktım 30 dk falan oturduktan sonra oraya , arkadaşın a6 ile bi yere gittik. Arabanın 2 camı da sonuna kadar açık unutmuşum ![]()
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|