Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
24-02-2010, 13:00   #271
Senior Member

cico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Ankara-Mersin
Audi Sahibi
Yok yanlıs anlasılcak birsey yok... bilemiyorum belki 1.8T lerdeki sanzımanla sizinki farklıdır. Herhangi bir isitme problemim yok ama yemin ederimki ben camı acmadan ses mes duyamıyorum o da sizin belirttiginiz gibi her vites atmasında filan da degil sadece arvanut kaldırımda ve kavrama yapmazken ses geliyor yoksa kavrama kapalı iken bir ses kesinlikle soz konusu degil. Fırsat olursa 1.4T s-tronic e binecem ve bakıcam forumda A5lerde de 7 ileri kuru kavramalı s-tronic var onlarda da yok ses dedigim gibi farklı sanzımana sahip olabiliriz...

Forum Sponsorumuz
24-02-2010, 13:09   #272
Senior Member

Lokasyon: Gebze
Audi Sahibi
benim de demeye çalıştığım bu, bazı araçlardan gelen ses ile diğerlerinden gelen ses bir olmuyor... araç seçerken bu soru kafasına takılan arkadaşlar bunu bilsinler diye yazmak istedim... keşke audi alan kimse bu sorunu yaşamasa....

24-02-2010, 20:18   #273
Junior Member

olcay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon:
bukadar a3 kullanıcısı varken bir cevap bile gelmedi cok ilginc.

24-02-2010, 20:52   #274
Senior Member

Blackened - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Antalya-Ankara
Üye Albümleri
1.4 TFSI motor hem daha cimri hem de daha performanslı. Düz vites 2009 model 1.6 kullanıyorum ve böyle bir sorun yaşamadım. Fakat A3 ile ilgili buna benzer birçok konu açıldığı için oralardan faydalanmanız daha iyi olur.

24-02-2010, 20:54   #275
Senior Member

MOBYDICK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Istanbul
Üye Albümleri Forum Yıldızı Audi Sahibi
Manuel viteste o problem yasanmaz, s troniclerin bazisinda cikiyor.

24-02-2010, 22:00   #276
Junior Member

olcay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon:
her ikinize de cok tesekkürler arkadaslar

10-03-2010, 22:21   #277
Junior Member

Lokasyon: Trabzon
Volkswagen Sahibi
cico Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yok yanlıs anlasılcak birsey yok... bilemiyorum belki 1.8T lerdeki sanzımanla sizinki farklıdır. Herhangi bir isitme problemim yok ama yemin ederimki ben camı acmadan ses mes duyamıyorum o da sizin belirttiginiz gibi her vites atmasında filan da degil sadece arvanut kaldırımda ve kavrama yapmazken ses geliyor yoksa kavrama kapalı iken bir ses kesinlikle soz konusu degil. Fırsat olursa 1.4T s-tronic e binecem ve bakıcam forumda A5lerde de 7 ileri kuru kavramalı s-tronic var onlarda da yok ses dedigim gibi farklı sanzımana sahip olabiliriz...
a5lerdeki 7 ileri kuru tip değildir. a3 ve golf lerde olan transverse DSG olarak adlandırır yüksek torklu araçlarda ki 7 ileri ise Audi longitudinal DSG olarak geçer kuru 7 ilerinin tutacağı tork 250nm / a5 teki 7 ileri ise 600nm olarak öngörülmüştür ve kuru tip 7 ileri ile quattro/4motion sistemler yapılmamıştır

edit: konuyu hortlatım galiba

Konu Kapatılmıştır
Seçenekler