|
|
#22 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bu arada A8 baya eskidi yenilnmesi lazım artık 7 serisi ve S serisine karsın,Dış tasarımda özellikte Audinin alısıldık tasarımdan uzaklasarak daha tekimsi tasarımla cıkarak içinde bir cok teknolojik özellikleri barındırarak özellikle Süspansiyon-yol tutuş ve fonksiyonel özellikleri göz batmadan bir arada tutarak yeni kasasıyla cıkmalı ki az kaldı cıkmasına
![]() Özellikle Bnm gibi V.A.G. cılar fanatizimin doruğa geldiği kişiler bile sıkılmaya basladı aynı tasarım ve önden ceker muhabbetınden Bi ara 3.2 A8 de quattro opsiyonel di,önden ceker sunmuslardı..........
V.A.G. KİNG Konu malikguzel tarafından (23-06-2009 Saat 12:29 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Senior Member
|
Tabiki de A8 olur benim tercihim de. Bu arada Bazı arkadaşların konu dışı iletilerine katılmak istiyorum konuyu pek dağıtmadan. Yinede Merecedes S serisi bence 1 numaradır. Yıllardır ve daima
Evet Audi S8 muazzam bir araç. Fakat S65 AMG denildiği zaman bütün akan sular durur benim için. Neyse konuya devam edelim
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Member
|
Kesinlikle katılıyorum. Iki aracında icine bindim, A8'i hataa defalarca bir onceki kasa S8 kullandım. Aralarında bir secim yap dense cok zorlanırım, audi'nin teknolojik olarak ustun oldugu bir gercek fakat jaguar cok ama cok klas bir araba. İlle o segmentten bir araba almam gerekirse, Mercedes S kasa alırım, geri kalanları(Audi, Bmw, Jag) bence birbirlerine denkler.
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|