Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
24-11-2009, 17:22   #11
Senior Member

erenlvd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Istanbul,Suadiye
Üye Albümleri Audi Sahibi
ben de çok sade buldum açıkçası..eskisine göre daha güzel ama sadelik yine ön planda

Forum Sponsorumuz
24-11-2009, 17:52   #12
Junior Member

Lokasyon:
arkadan baktıktan sonra gerisi olmasada olur gibi harika bence

24-11-2009, 18:50   #13
emr
Senior Member

emr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: İstanbul
BMW Sahibi
Dış tasarım çok şık olmuş yine.İç mekan da yine sadelik ön planda.Ayrıca motor seçeneklerini de çok beğendim.5.35'de kullanılan motorda 3.35'in aynısı sanırım.

24-11-2009, 19:21   #14
Administrator

turboadmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Istanbul
Üye Albümleri Moderatör Forum Yıldızı Audi Sahibi
M paketi çıksın bakalım nasıl olacak. 2011 'de düşünebilirim. 535 veya 523 güzel olabilir.

24-11-2009, 19:33   #15
Senior Member

firadiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Kemerburgaz-Göktürk
Üye Albümleri Forum Yıldızı Audi Sahibi
inanilmaz bişey olmus bayıldım

24-11-2009, 21:16   #16
Senior Member

designo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: İstanbul
Mercedes Benz Sahibi
GRN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şuana kadar bmw nin iç mekanı kalitesizmiydi yani !!! Sade olması kalitesiz olduğu anlamına gelmez, kaldi ki yeni 5 serisinin içide sade ve komplike hiçbir şey yok...
Şu konsola göre çok daha kaliteli bence yenisinin içi, resimlerden tam net anlayamadım ama BMW gene eski tasarım anlayışı olan sürücüye dönük konsol olayına dönüş yapmış sanırım. Hafif sürücüye doğru açı var gibi yeni kasanın resimlerinde.
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg aaa.jpg (67,7 KB (Kilobyte), 58x kez indirilmiştir)

Konu designo tarafından (24-11-2009 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir.

24-11-2009, 23:24   #17
Super Moderator

mustafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Ankara-Istanbul
Üye Albümleri Moderatör Forum Yıldızı Audi Sahibi
1- tekrar tartışmaya gerek yok da eski a6 yı katlayan bir 5 serisi de yok.. şahsi görüşümdür.. baya tartıştık bunları..
2- bu yeni 5 serisi de hiç güzel değil bence.. belli belirsiz yuvarlak sert bir tasarım yapmışlar.. dinazor böbreği gibi kocaman böbrekler.. hele yan taraflar o kadar şişkin ki sanki arabanın üstüne fil oturmuş bütün ağırlık da altta birikmiş gibi..
3- bmw nin içi audiden hiçbir zaman iyi değildi kaplamaların kalitesi ve plastiğin kalitesi hiçbir zaman audi kadar iyi değil.. (özellikle aluminyum kaplama)..ben bunu da sevmedim.. audi daha muhafazakar ama daha güzel geliyor hala..

sevenler 5 serisi alabilirler..a6 hala bu araçtan çok daha özel hissettiriyor bana..

24-11-2009, 23:25   #18
Member

cankırımlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: İzmir
Audi Sahibi
daha kaliteli olduğunu burdan anlamak biraz zor olsa da büyük ihtimal daha kalitelidir ama daha şık olduğu kesin

24-11-2009, 23:26   #19
Member

cankırımlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: İzmir
Audi Sahibi
designo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şu konsola göre çok daha kaliteli bence yenisinin içi, resimlerden tam net anlayamadım ama BMW gene eski tasarım anlayışı olan sürücüye dönük konsol olayına dönüş yapmış sanırım. Hafif sürücüye doğru açı var gibi yeni kasanın resimlerinde.
daha kaliteli olduğunu burdan anlamak biraz zor olsa da büyük ihtimal daha kalitelidir ama daha şık olduğu kesin

25-11-2009, 11:12   #20
Banned

Lokasyon:
mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1- tekrar tartışmaya gerek yok da eski a6 yı katlayan bir 5 serisi de yok.. şahsi görüşümdür.. baya tartıştık bunları..
2- bu yeni 5 serisi de hiç güzel değil bence.. belli belirsiz yuvarlak sert bir tasarım yapmışlar.. dinazor böbreği gibi kocaman böbrekler.. hele yan taraflar o kadar şişkin ki sanki arabanın üstüne fil oturmuş bütün ağırlık da altta birikmiş gibi..
3- bmw nin içi audiden hiçbir zaman iyi değildi kaplamaların kalitesi ve plastiğin kalitesi hiçbir zaman audi kadar iyi değil.. (özellikle aluminyum kaplama)..ben bunu da sevmedim.. audi daha muhafazakar ama daha güzel geliyor hala..

sevenler 5 serisi alabilirler..a6 hala bu araçtan çok daha özel hissettiriyor bana..
Geç bunları geç

Konu Kapatılmıştır

Etiketler
2010 5 serisi, 2010 bmw 5 serisi, bmw, yeni 5 serisi
Seçenekler