Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
23-05-2009, 17:50   #1
Junior Member

Lokasyon:
Standart A6 bilgi ekraninda dijital hiz göstergesi

selam.. arabamin bilgi ekraninda hiz göstergesini dijital olarak yazmasini istiyorum..a6 2005 model 3.0 tdi.nasil yapabilecegimi bilmiyorum..yardimci olursaniz sevinirim..

Forum Sponsorumuz
23-05-2009, 23:45   #2
Senior Member

Vlkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: İstanbul
Üye Albümleri Audi Sahibi
bizm a3 lerde silicek kolunun altında bi tus var ona 2 yada 3 kere basarsanız cıkıcaktır tabi a6 larda farklı degilse

24-05-2009, 19:19   #3
Super Moderator

mustafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Ankara-Istanbul
Üye Albümleri Moderatör Forum Yıldızı Audi Sahibi
2005 modellerde o özellik yok malesef..

26-05-2009, 07:31   #4
Senior Member

HuS.TeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Ankara
Bu ozelligin olmasi icin , ayriyetten bi yol bilgisayari donanimi alinmasi gerekiyor dimi?

Cunku , arkadasin dedigi silecek kolunun altindaki kol , bu donanimda var sanirim , bizim 2008 A6 da yok mesela , sadece ne kadar yol gidilebilecegi var , anlik yakit tuketimide o pakete dahil oldugundan , yani o koldan yonetildiginden o paket edinilmeliydi gorebilmek icin.

26-05-2009, 11:07   #5
Super Moderator

bir paket seçeneği olmaması lazım yol bilgisayarı ile ilgili
sizin araçta reset düğmesi nasıl olmaz ben orayı anlamadım? yol bilgisayarını nasıl sıfırlıyorsunuz?
biraz kurcaliim arabayı ben

29-05-2009, 08:23   #6
Senior Member

hayir , reset dugmesi tarzi birseyler varda , en son cankaya dogusa gittigimde ilgilenen adama baya bi sormustum, bir paket var ve o paketi aldiginizda ayriyetten bur kol geliyor o sizde yok olsayfi anlik yakit tuketimi ortalama yakit tuketimi gibi seyler gorulebilecekti dediydi.

Hadi onu gectim , bu arabalarda daha aux-in yok , passatlara bakmistik yeni superb lere bakmistik hepsinde standart , bizimkinde opsiyonel , bir paket olarak satiliyor..

Bazen sasiriyorum audi ye , adama 40 bin € ya convertible a4 satiyor ama adam koltugunun yukseklik ayarini eliyle ayarliyor ileri geri

29-05-2009, 16:44   #7
Super Moderator

şimdi ortalama yakıt tüketimi ve anlık yakıt tüketimi zaten yol bilgisayarında gözüküyor.. silecek kolunun köşesindeki yukarı ve aşağı oklarıyla arasında değişiyor a6 da silecek kolunun altında başka kol yok zaten.. yazmam gerektiğini hissettim çünkü a6 da yol bilgisayarı ve kollar hep standart geliyor..

aux in olmaması gerçekten kötü ama cd changer bana yetiyor
koltukların manuel ayarlanması kötü ama aynı kötülük 70 bin eu luk slk da ve e92 bmw de de mevcut satıştakilerin hatası yani

30-05-2009, 20:26   #8
Senior Member

Hmm, koltuk meselesinin oyle oldugunu bilmiyordum..
Neyse , arabamiz 1 haftayi gecti serviste oldugundan dolayi , baya bi gidip gelmek zorunda kaldik , bu arada da elektrik bolumuyle ilgilenen levent beye(ankara konya yolu dogus) sorsumda son olarak , silecek kollarinin 2 cesidi varmis , yol bilgisayarli ve yol bilgisayarsiz.. Normal silecek koluyla gelen araclara yol bilgisayari yazilimi koyulmuyor , eger bilgisayarli silecek kolu alirsaniz o zaman arabanin yazilimi ona gore geliyor, yani bu konuda dedigim bi nevi dogru.
Baya bi uzattim sanirsam fakat ben , iste ortalama veya anlik yakit tuketimi gecislerini hic silecek kolundan degiatirmeyi denemedim, hemen gostergelerin yaninda bir dugme var ordan degistiriyordum, simdi araba gelirse ilk isim silecek kolunu yoklamak olacak, zannediyorum yoktur.

30-05-2009, 20:54   #9
Super Moderator

HuS.TeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hmm, koltuk meselesinin oyle oldugunu bilmiyordum..
Neyse , arabamiz 1 haftayi gecti serviste oldugundan dolayi , baya bi gidip gelmek zorunda kaldik , bu arada da elektrik bolumuyle ilgilenen levent beye(ankara konya yolu dogus) sorsumda son olarak , silecek kollarinin 2 cesidi varmis , yol bilgisayarli ve yol bilgisayarsiz.. Normal silecek koluyla gelen araclara yol bilgisayari yazilimi koyulmuyor , eger bilgisayarli silecek kolu alirsaniz o zaman arabanin yazilimi ona gore geliyor, yani bu konuda dedigim bi nevi dogru.
Baya bi uzattim sanirsam fakat ben , iste ortalama veya anlik yakit tuketimi gecislerini hic silecek kolundan degiatirmeyi denemedim, hemen gostergelerin yaninda bir dugme var ordan degistiriyordum, simdi araba gelirse ilk isim silecek kolunu yoklamak olacak, zannediyorum yoktur.
2005 ve 2008 a6 kullandım biri babamındı biri benim..kaç defa da a6 ya bindim hepsinin silecek kolu aynı ve aynı yol bilgisayarı var.. bu yüzden sizin dediklerinize şaşırdım siz uzatmadınız yani benden de kaynaklanıyor .. türkiye paketli (doğuşun getirdiği) bütün a6 larda yol bilgisayarı var diye biliyordum..demek ki öyle değilmiş

30-05-2009, 21:56   #10
Senior Member

simdii , bizim araba aslinda dogus cikisli degil paralel ithalat deniyor sanirim ondan bizimkisi , belkide siz dogru gormussunuzdur yani tum dogus cikisli 2008 a6 larda yol bilgisayari vardir , ama levent abi bana oyle dedi , bizimkinde de yoktur demiyorum gelir gelmez bakacamda , bilgisayarli ve bilgisayarsiz olmak uzere silecek kollari var yani haberiniz olsun.

Mustafa abi , sizin 2008 a6 da , keyless go varmi ve multitronik se eger kac vites?

Konu Kapatılmıştır
Seçenekler