Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
20-02-2010, 18:37   #11
Senior Member

cico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Ankara-Mersin
Audi Sahibi
Runflatler gercekten sert ve gurultulu lastikler. Arkadasım sırf sertliginden sikayet ettigi icin BMW deki runflatleri sokup Michelin takmıstı ve gercekten yumuşamıştı sürüş...

Forum Sponsorumuz
21-02-2010, 21:30   #12
Member

recepskywalker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: istanbul
Audi Sahibi
hic bir sekilde runflat almaaa zaten 35 yanak lastık runflat gelınce aracın ıcınde hıc durulmaz runflat daha sert lastık oldugu ıcın yanakları esneme yapmıyor ve arac dıreksıyona daha ıı tepkı verıyor ama tabı kı lastıgın de az esnemesı gerekıyor virajlarda . durduk yere kasınma derım ben sana . cico nun dedıgı gıbı bmw kullanırken kar lastıklerını hıc sokmek ıstemıyordum cunku runflatı cıkarmıs oluyordum...

22-02-2010, 22:33   #13
Senior Member

Lokasyon: İstanbul
Michelin Pilot Sport tavsiye ederim yumuşak hamurlu bir lastik.Eğer bulabilirsen ki benim Türkiye'de aramadığım yer kalmadı Bridgstone Potenza RE11...

23-02-2010, 00:34   #14
Senior Member

mTuran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: İstanbul - Bilecik
Forum Yıldızı
Ulukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Michelin Pilot Sport tavsiye ederim yumuşak hamurlu bir lastik.Eğer bulabilirsen ki benim Türkiye'de aramadığım yer kalmadı Bridgstone Potenza RE11...
Pilot Sport var heryerde 2 kere aldım ikisindede gün içinde buldum üstelik farklı yerlerdi. Maslak Sanayiye bak.

23-02-2010, 09:59   #15
Senior Member

Lokasyon: İstanbul
mTuran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Pilot Sport var heryerde 2 kere aldım ikisindede gün içinde buldum üstelik farklı yerlerdi. Maslak Sanayiye bak.
Michelin değil Potenza RE11 bulunamıyor.Bir araştır istersen güzel lastik

03-03-2010, 01:05   #16
Member

Audi Sahibi
aracım 11000 e yaklasmak uzere ben merakımdan pirelli rosso ları taktırcam arkadaslar sıparısını verdım bugun kullanınca hberdar ederım sızı

04-03-2010, 06:39   #17
Junior Member

SinanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Beykoz / Istanbul
Bridgestone Potenza RE- 11 ... Fakat ulukan arkadaşımızın dediği gibi ben de istanbulda bulamadım bu lastikten getirten köşe olur valla ben mi getirtsem...

05-03-2010, 12:00   #18
Member

Audi Sahibi
arkadaslar pirelli rossolarımı taktım sert viraja girerken araç kendisini daha geç bırakıyor patinaj cekmem düştü , fakat yagmur da sanki patinaj daha fazla çekiyor fakat aracın savrulması yagmurda da zorlaştı.arabanın icine verdigi ses daha azaldı , yani bridgestone dan kat kat daha iyi gibi geldi bana

Konu Kapatılmıştır
Seçenekler