![]() |
|
|
Seçenekler |
| 09-02-2010, 00:48 | #1 |
|
Member
Lokasyon: istanbul
|
arkadaslar merhaba geçen hafta talihsiz bir olay başıma geldi ve kapım bir kac kez dizlendi
sol kapımda üç göçük oldu ve bugun bostancı oto sanayi de boya yaptırmadan tamir etmek için bayağı bir dolandım . sagolsun sanayici arkadaslar en sonunda cok guzel bir yer onerdi ve sizinle bunu paylaşmak istedim. yapılan işlem sonucunda kapım ilk hali gibi oldu hicbir bi boya vurulmadan. belki; olabilir , ee ne var bunda diyebilirsiniz diye işin inceliğini anlatıyorum. Gittiğim bir sürü yer (ki sanayi de ciddi cevresi olan bir arkadasım ile birlikte) burayı yapamayacağını vakum diye bir sey olmadıgını arkadan yapılacak darbe ile boyanın catlayabileceğini söyledi ki büyük ihtimalle öyle olucak dedi.Fakat en son bu bulduğm yer sahipleri gayet işin eğli olup, yasını basını almıs , saygılı , musterısını yolmayı kandırmayı hicbir sekilde dusunmeyen bir yer , işlem 1.5 saat surup devamlı bir sohbet icerisinde işlemleri izledim. yer bostancı sanayiye girince solda teknik oto bmw servisin hizasında sagda tek kaportacı ismi aklıma gelmiyor ama n ile başlıyor. işini temiz yaptırmak isteyen ve boya surdurtmek istemeyen arkadaslar bilgisine . hatta iceride ten rengi bir carrera vardı 600 km de ki yapılan işlemleri gormelıydınız.
|
|
|
| Forum Sponsorumuz |
| 09-02-2010, 09:16 | #2 |
|
Senior Member
Lokasyon: İstanbul - Bilecik
|
Öneri için sağolda dizlendi derken anlamadım ?
| 09-02-2010, 10:02 | #3 |
|
Senior Member
|
kastettiği şey benim aracın başına da gelen tatsız bir saldırı çeşidi. araca sertçe dayanıp kaportayı içe doğru bükme veya dizden (ayak da dahil edilebilir) destek alarak yine aynı şekilde sert darbelerle zarar verme. göçük yani.
fakat ben de bir hayli merak ettim söylediği yeri, zira benzer uygulama yaptırmak istediğimde pekçok servis boyasız yapılamayacağını özellikle belirtmişti. |
| 09-02-2010, 11:05 | #4 |
|
Senior Member
|
faydalı bilgi için saol..
işlem ne kadara mal oldu peki ? |
| 09-02-2010, 12:01 | #5 |
|
Senior Member
|
cok ıyı bısey hakkaten.cok saol bılgı ıcın.
| 10-02-2010, 10:49 | #6 |
|
Member
|
150 mılyona mal oldu aynen bende inanamamıstım ama adamlar iddaa lı konusup ve yasını basını almıs olunca guvendım ve sonucunu aldım bu arada birkac arkadas fotograf gonderebılırmısın demıs , fotografını cekmedım ama araba beyaz a5 sol kapının ortasında 3 yerinde olan yer , malum bu aralar havalar kotu arac pıslık ıcınde oldugu halde gocukler alenı bellı oluyordu , hic bir sekilde en ufak bir iz kalmadı.
Konu recepskywalker tarafından (10-02-2010 Saat 11:00 ) değiştirilmiştir. |
| 10-02-2010, 10:51 | #7 |
|
Member
|
bu arada sunu belırteyım tabı cok alenılerı tamır etmeden yapmaları mumkun deıl ama boyle bır durum olursa boyatmadan gostermek faydalı olabılır yerın ısmını hatırlamadgımı yazmıstım , en yakın zamanda yolum bostancıya dustugunde sanayıye girip ısmını ogrenıp buraya yazarım arkadaslar
Konu recepskywalker tarafından (10-02-2010 Saat 10:53 ) değiştirilmiştir. |
| 13-02-2010, 18:45 | #8 |
|
Member
|
öncelikle tesekkr edrim arkadasım böle bi önemli konuyu bizle paylastıgın için.Bir BAYAN gecen hafta park ederken bana arka sol camurlugumdan carpmıstı.Benimde cok fazla dis agrım vardı (ceken bilir) doktora yetismeye calısıodum ve gözüm hiçbirsey görmüodu bu yüzden tutanak felan tutmak istemedm ve yoluma dewam ettm.Tabi sonrası cok sıkıntı oldu kaskoyu bozdurmak istemedm böle ufak bisey icn.Autokingge felan gittm onlarda boya felan yapcaz dedi bnm pek içime sinmedi bnde boyasız halletmeni yollarını araken bu yeri ögrendim bence dünyanın sekizinci harikası.Bu yerin ismi NUROL KARDESLER fazla söze gerek yok ben size fotorafarı sunim siz karar verin
|
| 13-02-2010, 19:20 | #9 |
|
Senior Member
Lokasyon: İstanbul - Bilecik
|
MAE kardeş birde senin araç mat beyaz kaplı sanırım boya yapsan birde kaplama peşinde koşacaktın iyi kurtarmışsın.
| 13-02-2010, 19:38 | #10 |
|
Member
|
kaplamada iz kalmıstı o yüzden kaplamayıda degiştrdm
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|