Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
13-11-2009, 18:37   #11
Member

ssukuroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Ankara
Üye Albümleri Audi Sahibi
MOBYDICK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Araciniz hayirli olsun. Guzel secim.
Kisliklari kaca aldiniz, ben de bir iki yerden fiyat aldim da..
245/45/17 lastik ebatım, bu ebatta lastik bulmak zor oldu, ben aslında yeni desen pilot alpin 3 u ıstıyordum, asimetrik desen, fakat ankaradaki tum bayıleri aradıktan ve en sonında michelin musteri hizmetleri ile konustuktan sonra bu lastiklerin turkiyeye ithal edilmedigini ogrendim. Dolayısıyla 2008 in 34.haftası tarihli pilot alpin 2 leri 500 tl ye aldım oda ankaradaki 3 bayinin elinde birer tane vardı, fiyat arastırması yaparken 2 si kaptırdım elim mahkum sonuncu bayiden indirim alamadan aldım

Forum Sponsorumuz
13-11-2009, 19:34   #12
Senior Member

maximus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Adana-mersin
bence de 2.jant oldukça güzel. büyük jant konusunda benim de oldukça büyük korkularım var:S ülkemizin yolları çok şükür o kadar harika ki...

13-11-2009, 19:45   #13
Senior Member

MOBYDICK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Istanbul
Üye Albümleri Forum Yıldızı Audi Sahibi
ssukuroglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
245/45/17 lastik ebatım, bu ebatta lastik bulmak zor oldu, ben aslında yeni desen pilot alpin 3 u ıstıyordum, asimetrik desen, fakat ankaradaki tum bayıleri aradıktan ve en sonında michelin musteri hizmetleri ile konustuktan sonra bu lastiklerin turkiyeye ithal edilmedigini ogrendim. Dolayısıyla 2008 in 34.haftası tarihli pilot alpin 2 leri 500 tl ye aldım oda ankaradaki 3 bayinin elinde birer tane vardı, fiyat arastırması yaparken 2 si kaptırdım elim mahkum sonuncu bayiden indirim alamadan aldım
Ben de Pilot Alpin 3 aradim ama bulamadim, gelmedigini soylediler. PA2 bulmustum dun hem de 300'den (benimkiler 235 45 17), bugun bir iki yere daha bakayim demistim. Sizin mesaji gorunce tekrar aradim, satilmis (hem de Ankara'ya) .

Hayirlisi olsun bakacagim baska yerden...

14-11-2009, 10:01   #14
Senior Member

tbkarali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Amasya
ssukuroglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
A4 2.0 tfsi Quattro S-Tronic kullanıyorum, alalı yaklasık 1 ay oldu, dogus taki mevcut otolardan birini aldım, dolayısıyla opsiyon isteme imkanım olmadı.
keşke aracın fiyatını ve opsiyonel aksesuarlarını da yazsaydınız. ben de de aynısından var. merak ettim sizin arabanın özelliklerinin. konuyu sulandırmak gibi olmazsa yazabilir misiniz acaba ?

14-11-2009, 12:14   #15
Senior Member

Lokasyon: izmir
Açıkçası sizin yerinizde olsam jantlarımı değiştirmeyi asla düşünmezdim. Zira 10 kollu 17 inç jant Audi A4'e en yakışandır. 18 inç'lik S4 jantı ülkemizin yollarında biraz sıkıntı olabilir, tabii eğer sadece haftasonu Kuruçeşme-Bebek arasında kullanacaksanız olabilir.
:-)

10 kollu 17 inç'lik jant şu oluyor:
TurboFSI Audi Forumları - Tekil Mesaj gösterimi - Maksimum 17 inch hangi jant alırdınız?

14-11-2009, 13:32   #16
Member

MOBYDICK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de Pilot Alpin 3 aradim ama bulamadim, gelmedigini soylediler. PA2 bulmustum dun hem de 300'den (benimkiler 235 45 17), bugun bir iki yere daha bakayim demistim. Sizin mesaji gorunce tekrar aradim, satilmis (hem de Ankara'ya) .

Hayirlisi olsun bakacagim baska yerden...
Ankaralılar hızlı desenize, eee ankarada kıs kosulları biraz sert, 3 gun oldu kar yagısındaki performansını daha goremedim ama quattro olusundan dolayı zaten cok iyi olan yol tutusum arttı, gecen gun sagnak yagısta biraz zorladım 160 km hızdan sonra biraz ugultu yapıyo ama direksiyon da hic bir titreme veya surusu bozucak bir durum olusmuyo, kısacası tavsiye ederim.

14-11-2009, 13:43   #17
Member

tbkarali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
keşke aracın fiyatını ve opsiyonel aksesuarlarını da yazsaydınız. ben de de aynısından var. merak ettim sizin arabanın özelliklerinin. konuyu sulandırmak gibi olmazsa yazabilir misiniz acaba ?
Aracın fiyatı 70000 Euro, fakat ben iyi bir indirim aldım, onuda paylasmıyım bende kalsın Opsiyonel listesi: sedefli boya, audi muzik sistemi, 17 inch 10 kollu jant, bluetooth telefon hazırlıgı, spor koltuklar, deri doseme, 3 kollu fonksiyonel vites degistirmeli direksiyon, s-line dıs paket(sonradan taktırdım), paketin ismi aklıma degil fakat icinde xenon far seti executive paket galiba, ön ve arka park sensoru, cruise control. Tahminim opsiyon listesi bu kadar, arac galeride duruyodu, dolayısıyla siparis vermedim, motor sanzıman ve tabikide quattro olusu beni cezbetti, opsiyon listesinede cok takılmadan aldım.
Isteyip de sahip olamadıgım opsiyonlar ise: sunroof, audi muzik arayuzu, bang olufsen muzik sistemi, 18 inch 5 kollu jant.

14-11-2009, 13:46   #18
Member

hunlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Açıkçası sizin yerinizde olsam jantlarımı değiştirmeyi asla düşünmezdim. Zira 10 kollu 17 inç jant Audi A4'e en yakışandır. 18 inç'lik S4 jantı ülkemizin yollarında biraz sıkıntı olabilir, tabii eğer sadece haftasonu Kuruçeşme-Bebek arasında kullanacaksanız olabilir.
:-)

10 kollu 17 inç'lik jant şu oluyor:
TurboFSI Audi Forumları - Tekil Mesaj gösterimi - Maksimum 17 inch hangi jant alırdınız?
Tabikide haklısınız mevcut jantlarım da hos, fakat 5 kollu jantın araca daha dinamik bir hava verdigini dusunuyorum, audi de bole dusunuyor ki S4 e o jantı koymus ve diger 5 kollu jantı tum reklam ve kataloglarındaki aracta kullanmıs.

18-11-2009, 17:39   #19
Junior Member

badtrip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: İstanbul
Audi Sahibi
Hoşgeldin en başta Ben 245 40 18 p zero rosso kullanıyorum.Daha once b7 kasada dunlop sport max kullanıyordum ondanda memnundum ama bu lastık acık ara onde zaten 4 katı fıyata sahıp.Şu anda porsche turbo lamborghini diablo gibi arabalardada fabrıka cıkısı p zero rosso yu gorebılırsın.benden soylemesı.
kolay gelsın.

18-11-2009, 19:18   #20
Senior Member

sercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: İzmir
Audi Sahibi
aynen bende 255\35\19 p zero rosso taktım ve gerçekten çok memnunum

Konu Kapatılmıştır
Seçenekler