Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
19-01-2010, 21:20   #91
Senior Member

Lokasyon: Ankara
Audi Sahibi
kayacem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dediğim gibi en alınası araç mercedes görünüyor şuan için,bmw dizel motorlar anca agustos gibi gelir 186 hp 380-400 tork var yanımlıyorsam.Mercedesinki 204 hp 500 nm tork..Ancak mercedesi test ettiiğimde yol tutuş zaafları ve izalaosyon eksiklikleri tespit etmiştim bir önceki kasa bu konuda daha kaliteliydi.

Durum şuan beklmedeyim sizinde fikirlerinizi alabilirim.Tercihlerim konusunda.

Saygılar.

Bu arada ismim Cem KAYA
Dostum o değerler gayet güzel.. Diğer arkadaşlar da bayağı olumlu yorumlarda bulunmuşlar. Sen zaten her halükarda ya arkadan itiş ya da quattro istiyorsun..

Bu arada epey bir BMW 5 serisi yeni kasa ve a6 yeni kasa sohbeti yaptık. yeni 5 serisi Mart ta gelecek diyorlar.. Yeni a6 sonbahardan önce çıkmaz, onu da beklemek isteyeceğini sanmıyorum.... Hiç konuştun mu BMW ile, belki dizeli de senin tahmininden daha önce getirirler.... Tabii fiyat yeni kasa diye uçuk mu oluur, rekabet var, yeni tanıtalım diye daha mı uygun olur bilemem..

Forum Sponsorumuz
27-01-2010, 09:14   #92
Junior Member

bayhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: amasya
Audi Sahibi
madem burası mağdurların yazdığı bir yer bende kendi yaşadıklarımdan bahsedeyim biraz. sorunsuz olarak kullandığımız A3 sportbag 1.6 fsiden sonra 2008 yılında audinin bizde uyandırdığı sorunsuz imajının da etkisiyle b8 kasa 2.0 143bg tdi aracı 30 mayıs tarihinde teslim aldım aradan geçen 20 aylık sürede yaşadıklarımız:
1- sağ arka teker bilyası yaptığı uğultudan dolayı garanti kapsamında değişti
2- sol ön emniyet kemeri switchi arıza verdiği için garanti kapsamında değişti
3-airbag ışığı yanıyordu (demelerine göre koltuğu fazla ileri geri hareket ettirdiğimiz için) soket bağlantısı hatası nedeniyle garanti kapsamında değişti
4-far yıkama sistemi kapakları kullanıldıktan sonra açık kalıyordu. tamponu sökeceğiz dedikleri için yaptırmadım.
5-stabilize yollarda kol dayama yerinden ve ön cam tarafından gelen sesleri söylemeye gerek duymuyorum
bu dediğim şikayetlerin hiçbirisi halihazırda eşimin kullandığı 2006 a3 te yok araç 65000 kmde ve a4 33000 kmde. benimkinin 65000 kmdeki halini düşünmek bile istemiyorum artık. mayıs ayından sonra garantimizde biteceği için ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.

27-01-2010, 10:43   #93
Senior Member

cico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Ankara-Mersin
Audi Sahibi
Sanırım B8 lerdeki en onemli sorun far yıkama sistemi kapagının kullanımdan sonra kapanmaması kuzeniminkinde de aynı sorun oldu serviste yaptılar bir daha da aynı sorunla karsılasmadık bence yaptırmalısın 30dk suren bir islem...

27-01-2010, 10:55   #94
Senior Member

MOBYDICK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Istanbul
Üye Albümleri Forum Yıldızı Audi Sahibi
Benim far yikama da acik kaliyor bazen. Tamponu sokmeden yapamiyorlar mi bunu?

27-01-2010, 11:46   #95
Senior Member

Audmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon:
Audi Sahibi
MOBYDICK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim far yikama da acik kaliyor bazen. Tamponu sokmeden yapamiyorlar mi bunu?
evet , kaydırıcı silikon sıkıyorlar. bendede takılma vardı, sprey sıkılalı 1 sene geçti ve hala düzgün çalışıyor.

06-02-2010, 11:10   #96
Junior Member

Audi Sahibi
Audmin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet , kaydırıcı silikon sıkıyorlar. bendede takılma vardı, sprey sıkılalı 1 sene geçti ve hala düzgün çalışıyor.
selamlar audmin senin far yıkama sistemine sıkılan spreyin markası nedir acaba veya nerden temin edebileceğimizi söyleyebilirsen sevinirim iyi günler

06-02-2010, 11:55   #97
Senior Member

cico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Ankara-Mersin
Audi Sahibi
WD40 ise yarar mı acaba ? Hic olmadı praktiker bauhaus ikeada var sprey yaglayıcılar bunun icin servise bile gitmeye gerek yok o zaman...

08-02-2010, 08:19   #98
Junior Member

Audi Sahibi
cico Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
WD40 ise yarar mı acaba ? Hic olmadı praktiker bauhaus ikeada var sprey yaglayıcılar bunun icin servise bile gitmeye gerek yok o zaman...
O tip yağlayıcılar benimde aklıma geldi ama zamanla yağın üzerinde toz birikmesi olup daha beter bir hale gelirmi diye korkuyorum açıkçası

08-02-2010, 11:42   #99
Super Moderator

Keskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Istanbul/Etiler
Üye Albümleri Moderatör Audi Sahibi
Bende ayni sorunu yasiyordum tamponu sokup yaptilar.Arabayi aldigim ilk gunden beri bu sorunu yasiyordum biraz sinir bozucu.

08-02-2010, 17:38   #100
Junior Member

luke_skywalker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Ankara
WD 40 gibi yağ bazlı bi şey sürerseniz üzerinde toz toplayarak kötü ve çirkin bir görüntü oluşabilir. Onun yerine Würth ün PTFE kuru yağlayıcısını(teflonlu) kullanabilirsiniz.

Konu Kapatılmıştır
Seçenekler