Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
08-01-2010, 09:36   #1
Junior Member

Ahbikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Başkent
Wink 2002 A4 2.0 Multitronic

Öncelikle forumdaki ilk başlığımda herkese merhaba demek istiyorum. Umarım güzel vakit geçiririz beraber.

Kendimize uygun bir araba almaya karar verdik ve çok uzun süre araba bulamadık. Daha sonra gerçekten konforunu ve donanımını beğendiğimiz 2002 A4 2.0 Multitronic aracımızı aldık.

Araba gerçekten çok hoş, şimdilik benzinde biniyoruz. Ama babam sıralı sistem lpg dönüşümü düşünüyor. Çünkü arabayı çok kullanan bir yapımız var. Ses yalıtımı falan çok harika aracın, 2002 olmasına rağmen iç aksamında çok fazla bir yıpranma yok. Yaşına nazaran diri bir araç.

Araçta deri döşeme, sunroof, park ve yağmur sensörü vs vs gibi artıları var. Herhangi bir sorunu yok değişeni yok ancak araba multitronic (f1) ve benzinli.

Landirenzo LPG Kiti montajı yapıldı. 1500 TL tuttu. Ama değdi.

Şu anda uzun yolda 9,5-10/lt (17-18Kr) LPG tüketiyor. Şehir içide 11 lt civarında. Yani 20kr yakıyor.

Arabamızın s-line olmadığını öğrendik, forumdaki arkadaşlara teşekkürler

Konu Ahbikan tarafından (08-02-2010 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir.

Forum Sponsorumuz
08-01-2010, 12:12   #2
Senior Member

meinea4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Zonguldak-Ereğli/Hamburg-stade
Üye Albümleri Forum Yıldızı Audi Sahibi
ılk once hosgeldınız.aracınızda hayırlı olsun 10-15 yasında bır arabada alsanız audi her zaman audidir.lpg konusuna gırersek kalıtelı bır lpg kiti taktırırsanız 1400-2000tl arası fıyatlar degısır.ben lpg kullanmıyorum ne kadar yakar onuda bılemecegım ıcın cevap veremıyorum.beya dusecegı kesındır ama.otomotık vıtes olması lpg ıcın farketmez dıye dusunuyorum.audi_bursa nickli arkadas şanzumanla ılgılı sorunlar yasamıs haralde.aracınız harıkaymıs gule gule bının.

08-01-2010, 13:13   #3
Junior Member

Teşekkür ederim arkadaşım, şu anda Landirenzonun en son sistemi takılıyor arabaya sigorta işlemlerini falan yaptıracağız. Bugüne kadar E200 Mercedes, Passat 1.8T, BMW 520i gibi araçlara bindim ama Audi bambaşka bir dünya gerçektende. Bir videosu vardı audinin çok beğenmiştim bulursam paylaşayım..

08-01-2010, 22:55   #4
Senior Member

2.0 motorun performansı nasıl sence b6 kasadakı 2.0 hıc kullanmadım.sence ıyı mı..

09-01-2010, 01:38   #5
Junior Member

Arkadaşım şunu söyleyebilirim TDI ve 1.8T performansına yetişemiyor ama gerçekten tatmin edici. 130Hp gücü hissettiriyor. Tüpte takıldı, çekişte vsde hiç bir problem yok. Yakıt değerlerimizi buradan paylaşırım.

Arkadaki 2.0 yazısından arıyorum benim için bulabilecek olan varsa çok memnun olurum. parasını yatırırım ankaradayız, olmazsa kargoyla gönderebilirsiniz onada razıyım.

Bu bizim aracımız;

Bu da istediğimiz şekli;

Sorularımı yanıtlayanlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Konu Ahbikan tarafından (01-02-2010 Saat 19:48 ) değiştirilmiştir.

09-01-2010, 04:26   #6
Senior Member

audi_bursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: BURSA//USA
Üye Albümleri Audi Sahibi
Hayirli olsun arac cok guzel..dedigin gibi ben bi kac bisey yasadim sanziman ile alakali ama herseye ragmen guzel arac, gule gule bin ..

09-01-2010, 21:53   #7
Senior Member

arac ici s-line mi ?

09-01-2010, 23:28   #8
Junior Member

3 kollu direksiyon, sunroof, bose müzik sistemi falan var.

Birde sormak istediğim birşey var, bizim araçlarda far yıkama nasıl aktif oluyor. Yeri var gibi duruyor ama belkide öyle bir devre yoktur.

Ayrıca kullanım kılavuzuna falan ulaşamadım Onuda bulsam çok süper olacak.

Konu Ahbikan tarafından (08-02-2010 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir.

10-01-2010, 00:02   #9
Senior Member

sizinkı iç s-line o zaman.dış paket yok.far yıkama olayı silecek suyunu calıstırırsanız devreye gırer bıraz basılı tutun oyle oluyor.bence sadece sız 2.0 yazısı bulun.nıkelaj ve stıckera bulasmayın.

10-01-2010, 00:38   #10
Senior Member

arac benzindeyken ne kadar yakiyo ..kurus veya litre bazinda ?

Konu Kapatılmıştır
Seçenekler