![]() |
|
|
Seçenekler |
| 02-02-2010, 11:48 | #1 |
|
Senior Member
|
arabam çiğ benzin atmaya başladı bu nedendir ve bu sıralar da fazla yakıyor biraz daha sanki.dünden beridir oyle egzosdan benzin kokusu gelıyor.yardımlarınızı beklıyorum.ne yapmam lazım.
|
|
|
| Forum Sponsorumuz |
| 02-02-2010, 13:24 | #2 |
|
Member
Lokasyon: İstanbul - Batı Ataşehir
|
hmmm benzin yakmıyor yani... bujiler ne zaman değişti? hava filtresinin de bir miktar etkisi olur sanırım.
|
| 02-02-2010, 18:48 | #3 |
|
Senior Member
|
hımm tesekkurler.hava fıltrem daha yenı degıstı.bujılerde 1 sene olmustur degıselı.kesın bujılerdendır degıl mı.
| 02-02-2010, 22:24 | #4 |
|
Senior Member
Lokasyon: bursa
|
bujileri bi temizle yada hiç urasma 20 liraya değiştir
| 03-02-2010, 00:34 | #5 |
|
Senior Member
|
saolun tesekkurler.bujılerı en yakın zamanda degıstıreyım.
| 04-02-2010, 19:46 | #6 |
|
Senior Member
|
halloldumu sorunun kardeşim
| 04-02-2010, 19:56 | #7 |
|
Senior Member
Lokasyon: Ankara-Mersin
|
Kesin bujidendir diyemeyiz fakat 1 senelik bujinin de ölecegini sanmıyorum. Herseyden olabilir enjektorde bir ihtimal. Umarım bu benzin kokusu geliyor dediginiz zaman ilk calıstırma degildir ?
| 05-02-2010, 00:59 | #8 |
|
Senior Member
|
sorun bujilerden degılmış temız cıktı bugun baktırdım zanayide
bılgısayara soktu termostat tekrar arıza vermiş.neyse onu degıstıler adaptasyon yaptılar oldu.arabanın bogaz kelebegı de temızlenmıstı o zamanda degısmıstı bu müşür bugun bılgısayara soktu geçiçi arıza vermiş müşürü ve onu sildi düzeldi.bırde zengın karısımdan oturu egzosdan koku cıkıyormuş 97oktan benzın alma dedı 95oktan kullan dedı usta.sorun benzındenmiş,yuksek oktanlı kullandıgım ıcın.
| 05-02-2010, 01:14 | #9 |
|
Senior Member
|
iyi iyi hallettiğine sevindim..
| 05-02-2010, 11:27 | #10 |
|
Senior Member
Lokasyon: Ankara-Mersin
|
Gozunuz aydın...zaten hem yetkili satıcılar hemde servisler diyor 97 degil 95 oktan kullanın diye oktanın yuksek olması demek kaliteli yakıt demek degildir... Onemli olan motorun yapısı ve hangi oktana gore yazılımı ve muhendisliginin yapıldıgıdır...
|
|