![]() |
|
|
Seçenekler |
| 30-08-2009, 15:21 | #71 | |
|
Senior Member
Lokasyon: İstanbul-Ayvalık-Rize
|
| 30-08-2009, 18:29 | #72 | |
|
Senior Member
|
| 30-08-2009, 18:41 | #73 |
|
Senior Member
|
acıklamaların tesekkurler dostum,sole anlatayım sana ;annem uzunca sure bu tv lerde patlayan lpg lı taksılerı gordu ve korktu oncelerı,hatta bıara babamın 90model bır jeepı vardı bı sabah cıktı aksamına geldı arabada tup var annem ben buna bınmem bındırtmem dedı,ve dedıgını yaptırdı
sattırdı arabayı taby bu nezaman oldu ılk cıktıgı zamanlardı lpgının,sımdı durum cok degısık taby audı&merso ya bıle takılıyorsa ve performansta degısıklık olmuyorsa ve guvenlık tehdıdı olusturmuyorsa neden olmasın
| 30-08-2009, 18:44 | #74 | |
|
Senior Member
|
artı yakında resimlerine cekip albüm yapıcam oradada görürsünüz.
| 30-08-2009, 18:46 | #75 |
|
Senior Member
|
bılıyorum ama artık eskısı kadar kotu degıl durum sızde bılıyorsunuzdur,sızdırmazlık testlerı bılmem neler,
ama bılırsın eskılerın kafasına bırseyı sokmak atomu parcalamaktan zor oluyor yerı gelınce
| 30-08-2009, 21:29 | #76 |
|
Senior Member
Lokasyon: istanbul/avr.
|
ben golf 5 e taktırdım çok memnunum 400-430 filan yakıyodu şimdi 200 kuruşa düştü şehirlerarasında 170 e düşürdüm 130 un altına inmeden
şimdiki sistemler güvenli sıralı sistem baya iyi piyasada bir çok lincoln x5 5 serisi bmw s serisi mercedesler lpg ile gezerken a3 e de lpg takılırmı nasıl kıyarsın diyen arkadaşlar arabalarınızı gözünüzde çok büyütmeyin gidin bir lpg istasyonu önünde bekleyin gelen arabaları görünce şok olucaksınız emin olun.bu arada aldığınız lpg çok önemli euro lpg kesinlikle mükemmel. kapalı garajlara almıyolar evet ama kimse göremedi bu zamana kadar istinye park cevahir vs. vs bir çok yere girdim çünkü patlamıcağına eminim devamlı bakıma götürüyorm.italya'da lpg taktırmaları için halka 600 euro verildiğini duymuştum biz hala bunu tartışıyoruz bana mmob verdiği katalogda motor ömrünü uzattığı yazıyodu ayrıca.
| 30-08-2009, 22:47 | #77 | |
|
Senior Member
|
| 30-08-2009, 23:30 | #78 |
|
Senior Member
Lokasyon: ankara
|
audi'ye lpg mi takılır diyen arkadaşlarla aslında hiç tartışmaya bile girmemek lazım.sonuçta ne bindiğimiz araç ferrari gibi elit bir marka ne de cebimizde her daim sınırsız limitli kredi kartlarımız var.
sonuçta çoğu kişi öğrenci burada.bazıları gibi kara parayla büyümüyor.zar zor binbir lafla aldığı aldırdığı arabasında ekonomi yapmak zorunda yoksa bundanda mahrum kalacak. e birde ankaradan kalkıp kızılcahamama gitmek var.aynı parayla yedigöllere gitmek var.ben buna bakarım işte arkadaşım.gerisi beni ilgilendirmez.millet gibi ayda 1 kere doğayla iç içe olmayı bekleyeceğime her hafta giderim keyfime bakarım. |
| 30-08-2009, 23:52 | #79 |
|
Senior Member
|
|
| 30-08-2009, 23:55 | #80 |
|
Senior Member
|
Yakında sohbet bölümüne lpg ile ilgili anket ve tartışma bölümü acmaya uraşıyorum ordan devam ederiz
|
|