Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
30-08-2009, 15:21   #71
Senior Member

Lokasyon: İstanbul-Ayvalık-Rize
Forum Yıldızı Audi Sahibi
Jr_Sline Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Lpg bence en iyisi bende a4 b7 1.6 2008 var lpg dönüşümüdünü yaptırdım cok memnunum aracıma hiçbir zarar vermedi ve cok az yakıyor 1 yada 2 beygirin kime zararı var cok kullanan biri icin 25 35 bin tl lik aracı 4 5 senede amorti edio babamda 2 sene önce astra 1.6 vardı lpgyi 4 yıl kullandık araca hiç bir zarar vermedi üstelik 4 yılda 270 bin km yaptık 27 30 bin tl kardayız abartısız artı euro lpg cıktı cokta güzel arabanım o 1 2 beygirlik kaybını geri kazandırdı bursadan a4le 65 tlye bodruma gidyorum arabayı bağışlasan yine kardasınız bide bu acıdan düşünün..

NOT: lpgnin kitinin kaliteli olması şart!!
ya ben a3 um den esasında memnunum tuketım olarak cok canımı yakıyor bırde performansı taby, bu lpg ısınıde annem karsı ,arabayı delıyorlar bırde o tarafı war taby, kac saatte taktılar bagajın nekadar kullanıma kapanıyor bıraz bılgı werırmısın

Forum Sponsorumuz
30-08-2009, 18:29   #72
Senior Member

Ö.mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Bursa-Nilüfer
Üye Albümleri Audi Sahibi
eksh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya ben a3 um den esasında memnunum tuketım olarak cok canımı yakıyor bırde performansı taby, bu lpg ısınıde annem karsı ,arabayı delıyorlar bırde o tarafı war taby, kac saatte taktılar bagajın nekadar kullanıma kapanıyor bıraz bılgı werırmısın
ben sabah verdim akşam aldm bide başında bekledim ama arabada istepnedeyse delinmiyo diye biliyorum tabi arabaya değişebilir. ben istepneye yaptırdım. lastik bagajda daha az ver kaplar artı bişey taşıcaksan lastiği cıkartabilirsin benim eski opelde bagajdaydı cok kullanışlı değildi ama birkac bavul sıyordu tabi boyutuna görte değişir tüpün büyüklükleri var bide tüpe karşı olmayı anlıyamıyorum neye karşı karşı tüp kolay kolay patlamaz perfotmansını büyük ölcüde düşürmez artı cok büyük karı var temiz euro lpg cıktı bide o 10 depodan sonra büyük ölcüde performansını değiştiriyo arabayada zarar vermedi şimdilik cok memnunum bizim türk milletinin kafasında o eski piknik tüpü gibi düşünüolar yeni, sistem sıralı tüpler asla öle değil.

Jr_sline nicki değişmiştir bilginize..

30-08-2009, 18:41   #73
Senior Member

acıklamaların tesekkurler dostum,sole anlatayım sana ;annem uzunca sure bu tv lerde patlayan lpg lı taksılerı gordu ve korktu oncelerı,hatta bıara babamın 90model bır jeepı vardı bı sabah cıktı aksamına geldı arabada tup var annem ben buna bınmem bındırtmem dedı,ve dedıgını yaptırdısattırdı arabayı taby bu nezaman oldu ılk cıktıgı zamanlardı lpgının,

sımdı durum cok degısık taby audı&merso ya bıle takılıyorsa ve performansta degısıklık olmuyorsa ve guvenlık tehdıdı olusturmuyorsa neden olmasın

30-08-2009, 18:44   #74
Senior Member

acıklamaların tesekkurler dostum,sole anlatayım sana ;annem uzunca sure bu tv lerde patlayan lpg lı taksılerı gordu ve korktu oncelerı,hatta bıara babamın 90model bır jeepı vardı bı sabah cıktı aksamına geldı arabada tup var annem ben buna bınmem bındırtmem dedı,ve dedıgını yaptırdısattırdı arabayı taby bu nezaman oldu ılk cıktıgı zamanlardı lpgının,

sımdı durum cok degısık taby audı&merso ya bıle takılıyorsa ve performansta degısıklık olmuyorsa ve guvenlık tehdıdı olusturmuyorsa neden olmasın
tabi öle bide taksicilerin şahine kartala yada palioa taktırdığı tüp nasıl bir tüp acaba hiç düşündünüzmü artı yakında resimlerine cekip albüm yapıcam oradada görürsünüz.

30-08-2009, 18:46   #75
Senior Member

bılıyorum ama artık eskısı kadar kotu degıl durum sızde bılıyorsunuzdur,sızdırmazlık testlerı bılmem neler,
ama bılırsın eskılerın kafasına bırseyı sokmak atomu parcalamaktan zor oluyor yerı gelınce

30-08-2009, 21:29   #76
Senior Member

samet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: istanbul/avr.
ben golf 5 e taktırdım çok memnunum 400-430 filan yakıyodu şimdi 200 kuruşa düştü şehirlerarasında 170 e düşürdüm 130 un altına inmeden şimdiki sistemler güvenli sıralı sistem baya iyi piyasada bir çok lincoln x5 5 serisi bmw s serisi mercedesler lpg ile gezerken a3 e de lpg takılırmı nasıl kıyarsın diyen arkadaşlar arabalarınızı gözünüzde çok büyütmeyin gidin bir lpg istasyonu önünde bekleyin gelen arabaları görünce şok olucaksınız emin olun.bu arada aldığınız lpg çok önemli euro lpg kesinlikle mükemmel. kapalı garajlara almıyolar evet ama kimse göremedi bu zamana kadar istinye park cevahir vs. vs bir çok yere girdim çünkü patlamıcağına eminim devamlı bakıma götürüyorm.italya'da lpg taktırmaları için halka 600 euro verildiğini duymuştum biz hala bunu tartışıyoruz bana mmob verdiği katalogda motor ömrünü uzattığı yazıyodu ayrıca.

30-08-2009, 22:47   #77
Senior Member

samet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben golf 5 e taktırdım çok memnunum 400-430 filan yakıyodu şimdi 200 kuruşa düştü şehirlerarasında 170 e düşürdüm 130 un altına inmeden şimdiki sistemler güvenli sıralı sistem baya iyi piyasada bir çok lincoln x5 5 serisi bmw s serisi mercedesler lpg ile gezerken a3 e de lpg takılırmı nasıl kıyarsın diyen arkadaşlar arabalarınızı gözünüzde çok büyütmeyin gidin bir lpg istasyonu önünde bekleyin gelen arabaları görünce şok olucaksınız emin olun.bu arada aldığınız lpg çok önemli euro lpg kesinlikle mükemmel. kapalı garajlara almıyolar evet ama kimse göremedi bu zamana kadar istinye park cevahir vs. vs bir çok yere girdim çünkü patlamıcağına eminim devamlı bakıma götürüyorm.italya'da lpg taktırmaları için halka 600 euro verildiğini duymuştum biz hala bunu tartışıyoruz bana mmob verdiği katalogda motor ömrünü uzattığı yazıyodu ayrıca.
kartılıyorum +199999 Bende bunu anlatıyorum işte.

30-08-2009, 23:30   #78
Senior Member

banshee8831 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: ankara
audi'ye lpg mi takılır diyen arkadaşlarla aslında hiç tartışmaya bile girmemek lazım.sonuçta ne bindiğimiz araç ferrari gibi elit bir marka ne de cebimizde her daim sınırsız limitli kredi kartlarımız var.

sonuçta çoğu kişi öğrenci burada.bazıları gibi kara parayla büyümüyor.zar zor binbir lafla aldığı aldırdığı arabasında ekonomi yapmak zorunda yoksa bundanda mahrum kalacak.

e birde ankaradan kalkıp kızılcahamama gitmek var.aynı parayla yedigöllere gitmek var.ben buna bakarım işte arkadaşım.gerisi beni ilgilendirmez.millet gibi ayda 1 kere doğayla iç içe olmayı bekleyeceğime her hafta giderim keyfime bakarım.

30-08-2009, 23:52   #79
anL
Senior Member

anL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Bahçeşehir
üstat a3 mı taktırdın?memnun musun ya?
başkan lpg ye mi geçsek ne etsek

30-08-2009, 23:55   #80
Senior Member

Yakında sohbet bölümüne lpg ile ilgili anket ve tartışma bölümü acmaya uraşıyorum ordan devam ederiz

Konu Kapatılmıştır
Seçenekler