Seçenekler
07-10-2008, 22:58   #61
Senior Member

sword_19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: istanbul
Forum Yıldızı
ben anlamam be tan paypalolaylarından eger bırınde o dediğin zımbırtıdan varsa sana yardımcı olması ıcın rica edebiliriz.

Forum Sponsorumuz
08-10-2008, 21:48   #62
Senior Member

tan1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Ankara
Üye Albümleri
Abi paypal accountu olan birisine her türlü yardımcı olabilirim anlııcaınız

09-10-2008, 12:39   #63
Senior Member

Gkhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Bursa
Üye Albümleri Audi Sahibi
Led ler direk bağlarsan arıza ışığı yakıyor. Benim şuan normal plaka ampüllerim alttarafta yanıyor , üzerine siyah bant çektik ve o ledleride o ampüllerin tesisatına paralel bağladık. O yüzden sarı ışık ve ledler aynı ada yaıyor sarılar ıcerde kaldıgından gozukmuyor. Ama ben yınede begenmıyorum

GK 507

09-10-2008, 16:42   #64
Senior Member

Üye Albümleri
Gkhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Led ler direk bağlarsan arıza ışığı yakıyor. Benim şuan normal plaka ampüllerim alttarafta yanıyor , üzerine siyah bant çektik ve o ledleride o ampüllerin tesisatına paralel bağladık. O yüzden sarı ışık ve ledler aynı ada yaıyor sarılar ıcerde kaldıgından gozukmuyor. Ama ben yınede begenmıyorum
Gökhan sen olayı aşmışsın ya kutluyorum...

Ayrıca şunu da eklemeliyim, bu bahsettiğimiz farlar, led gibi beyaz aydınlatmıo lede yakın bi beyazlık verebilio.

10-10-2008, 13:25   #65
Senior Member

Gkhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Bursa
Üye Albümleri Audi Sahibi
Biliyorum o lambaları sarı ile beyaz arası bi renk gibi yanıyo , benimkiler çok mavi oldu biraz apaçi duruyo o yüzden değiştirmem lazım

GK 507

11-10-2008, 01:44   #66
Junior Member

Lokasyon: florya
beyler ben sıparış werıcektım fakat yanlıs anlamadıysam stocklarında kalmamıs ama uzulmeyın gelıcekmıs o zaman sıparısını werıcem eger ısteyen olursa stocklarına geldıkten sonra sıze haber werırım sızde bılgılendırırsınız benı kımse ıstemezsede ben getırtıcem bılgınız olsun

11-10-2008, 10:35   #67
Senior Member

Üye Albümleri
34UGR88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
beyler ben sıparış werıcektım fakat yanlıs anlamadıysam stocklarında kalmamıs ama uzulmeyın gelıcekmıs o zaman sıparısını werıcem eger ısteyen olursa stocklarına geldıkten sonra sıze haber werırım sızde bılgılendırırsınız benı kımse ıstemezsede ben getırtıcem bılgınız olsun
Abi çok iyi sen bence bi liste yap gerçi şu an tanesi 19$ olmuş gördüğüm kadarıyla bi 20-30 $ arasıda shipping var bence çok kişi alırsanız daha avantajlı olur sizin için.

11-10-2008, 18:02   #68
Junior Member

Lokasyon: florya
dedıgım gıbı stocklar geldıgınde tekrara msj atcam foruma ona gore hareket ederız banada pm atanlar olursa onlarada cwp wercem

23-03-2009, 21:57   #69
Member

msancak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon:
Üye Albümleri
şöyle birşey var verildimi bilmiyorum ama;

VWvortex Forums: :: ECS Tuning :: Ziza A3 LED License Plate Bulbs - Now Availalble !!!

24-03-2009, 00:06   #70
Senior Member

cico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lokasyon: Ankara-Mersin
Audi Sahibi
Arkadaslar bildiginiz beyaz ısık veren ampul degil (cunku onlar patlıyor ısıdan dolayı)arıza ısıgı vermeyen led plaka aydınlatması tedarik etmis, uygulamıs bir arkadas varmı gercekten cok istiyorum ebay de arıza ısıgı yakmayan ledlerden var fakat ben burdan kısa yoldan sahip olmayı istedim cunku bir suru is paypal, adres, bekliceksin filan yardımcı olursanız sevinirim...

Etiketler
ampul plaka, beyaz, beyaz led plaka, beyaz ışık, lambası, led plaka, plaka, plaka beyaz, plaka ledi, ugulama
Seçenekler