![]() |
|
|
Seçenekler |
| 21-05-2009, 12:29 | #1 |
|
Junior Member
|
Merhaba arkadaşlar ;
2001 model aracımın ön görünümünü S3'e çevirmek istiyorum. Dışarıda gördüğüm araçların genel olarak yaptıkları orjinal ızgarayı zımparalatıp siyaha boyatmak.Göründüğü kadarıyla çok hoş duruyolar ama yinede sizinde fikirlerinizi almak istedim..Bir diğer konuda aracımda sis yok.S3 tamponlarda olduğu gibi alt ızgara ve sisleri nerden temin edebilirim ?? |
|
|
| Forum Sponsorumuz |
| 21-05-2009, 12:57 | #2 |
|
Administrator
|
Izgaranızı o şekilde boyatabilirsiniz, çok yakışır.
Parçalara gelince servis, çıkmacılar ve ebay, 3 seçeneğiniz gibi gözüküyor. Ben olsam ilk olarak servisten parçaların fiyatını alırım. Daha sonra çıkmacılara bakarım. En sonda ebay 'den aratırım. Dimaz arkadaşımızda senin aracın S3 'ü var. Eminim o yardımcı olabilecektir.
| 21-05-2009, 16:34 | #3 |
|
Member
Lokasyon: Sivas
|
Aynı sorun benim içinde geçerli bende S3 body yapmayı planlıyorum araştırmadan sonra bilgi paylaşırsak sevinirim.
| 21-05-2009, 16:43 | #4 |
|
Junior Member
|
Ben yaklaşık 1 aydır araçtırıyorum ama henüz bir sonuca ulaşamadım
Sadece sayın adminin mesajından sonraki fikrim ızgarayı boyatmak Ebay'de malesef yok..Yinede dediğin gibi bi gelişme olursa haberleşelim
|
| 02-06-2009, 09:48 | #5 |
|
Junior Member
Lokasyon: Istanbul
|
ben de sis fari yeri ve sis fari ariyorum bizim araclar icin fakat ebay dahil hiçbir yerde yok..
doğuş getirtiyormus sadece duydugum kadariyla. |
| 04-06-2009, 23:46 | #6 |
|
Senior Member
|
bende düşünüyodum bi arkadaş tanesini 65 e bulurum demişti galiba plastik parçayla birlikte satılıo.bde sis hazırlık varmı tamponlarda o var benm sol tarafta bi kablo var sis yerinde sağ tarafta yok yaptırmayı ciddi düşünen ist da arkadaşlar varsa birlikte hareket edelim daha uyguna alırız.montaj fln daha hesaplı olur.
| 20-06-2009, 19:39 | #7 |
|
Junior Member
|
sislerin elektrik düzeninden daha çok ızgaraların uyumluluğu önemli..Herhangi bir elektrikçiye gidildiğinde arka sislere kolaylıkla bağlanabileceğini düşünüyorum ama sis hazırlığı yoksa ızgarada bu problem olucaktır..bnm aracımda olduğu gibi
|
| 22-06-2009, 13:58 | #8 |
|
Senior Member
|
Merhaba,aşşağıda linkini vereceğim sitede body kitler mevcut.Ordan bakabilirsin...
TM TUNING - your connection for European aftermarket and OEM VW and Audi parts Exterior kısmında. |
| 03-07-2009, 22:22 | #9 |
|
Junior Member
Lokasyon:
|
Mrb, bende komple belirttiğin body kit var. Arka Tampon hasar gördü geçen sene. Doğuşa sipariş vererek getirttim. Maalesef 1.500. Tl gibi bir fiyatı var sadece arka tamponun. Ön tamponun daha da pahalı olduğunu duymuştum. Plastik olmaları bir avantaj ama fiyat?? Bu yüzden iyi bir polyesterciye danışılabilir.
|
| 04-07-2009, 01:39 | #10 |
|
Senior Member
Lokasyon: Istanbul
|
orijinal parca takıp aracın sigortasına ekletirseniz bu parcaları, olası bir kaza yada hasarda para odemeden degisimini yaparsınız.
|
|